HARIS PILTON GOST EURO BLACK NATIONA U MOČVARI

HARIS PILTON GOST EURO BLACK NATIONA U MOČVARI

12. travnja, 2014.

eee Custom

Neki misle da su „face“ jer su ugostili Paris Hilton, no ne i dečki iz Euro Black Nationa! Njima u  goste, na njihov prvi samostalni koncert, dolazi DJ Haris Pilton iz Ljubljane. Za plesnjak, o kojem će se pričati, pobrinut će se i DjukeBalks  iz Osijeka, ekipa sa Goulash disco festivala te jedan od najzanimljivijih hibrida urbane muzičke scene – Kočani FUNKolektiv.

Haris Pilton dj-ingom se bavi već dugi niz godina, a nastupajući na brojnim europskim festivalima i klubovima postaje sve traženija roba. Publika ga prepoznaje upravo po specifičnom muzičkom izričaju i remixevima! Nastupao je i na Goulash disco festivalu na Komiži; festivalu koji je poznat po kombiniranju balkan beats i global bass ritmova, reggaea, nu cumbia, funka, drum&bassa, chillstepa, afroa i mnogih drugih world music žanrova.

 Uz Haris Piltona i ekipu s Goulash disco festivala, poseban „štih“ Močvari dat će i DJ DjukeBalks te Kočani FUNKolektiv koji su, u suradnji s Euro Black Nationom (E.B.N.), snimili spot za pjesmu “Doma nema mjesta” , a zajedno su nastupali i na Motovun film festivalu u sklopu Roma Disko programa uz četrdeset najboljih romskih muzičara i trubača na svijetu.

Kočani FUNKolektiv dolaze iz gradića Kočani u Makedoniji, koji je sinonim je za romsku limenu glazbu, a  u svijet ju je prenio slavni Kočani orkestar. U 20 godina postojanja, orkestar je često mijenjao svoju izvornu postavu. Nekolicina glazbenika, predvođeni  trubačem Dragančom Petkovim i još nekoliko mladih kočanskih glazbenika, udružili su snage i uz pomoć svog izvanrednog glazbenog umijeća danas razvijaju sve moderniji glazbeni stil.

Ne, ovdje nije riječ o standardnom koncertu – bit će to koncert i „party“ u jednom, stoga ne propustite fuziju hip hopa, funka, moombhatona, trapa, global bassa i elektronike.

 „Naša mjuza je plesna ima puno melodije nije samo repanje, zato i sviraju trubači sa nama, oni prže i potpaljuju atmosferu.“  kaže E.B.N., a vas izazivaju da dođete na koncert u Močvaru, 17. travnja jer kažu da mogu rasplesati i one najsramežljivije.

Sve novosti možete pratiti na facebook stranici MenartBpm i facebook stranici grupe E.B.N.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code