HANKA PALDUM U ZAGREBAČKOM MADISONU

HANKA PALDUM U ZAGREBAČKOM MADISONU

5. studenoga, 2013.

hanka paldum3

 Hanka Paldum nastupa u zagrebačkom Madisonu! Bosanskohercegovačka glazbena zvijezda ove će subote, 9. studenog od 21 sat održati koncert u novom biseru zagrebačke gastro ponude i zabave a uz prepoznatljive hitove koji nas prate već godinama poput Ali pamtim još, Zelene oči i Voljela sam voljela očekuju nas vrhunske glazbene i gastro poslastice koje će zagrijati atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Hanka Paldum je bosanskohercegovačka glazbena zvijezda rođena 1956. godine u Čajniču. Talentirana glazbenica već je u prvom razredu osnovne škole pjevala u zboru i samostalno nastupala na raznim školskim priredbama. Prvi album objavila je 1975. godine a potom velikim hitom Voljela sam voljela dobila Oskar popularnosti za pjevačicu godine. Nakon toga nizala je uspjeh za uspjehom snimivši brojne hitove koji se do danas pjevaju diljem regije. U karijeri je izdala više od 20 albuma.

Vruću zagrebačku noć uz Hanku Paldum upotpunit će atraktivan ambijent, vrhunske gastro delicije i brojna iznenađenja koja nas u subotu očekuju u novouređenom interijeru popularnog zagrebačkog kluba i restorana. Madison, nova zvijezda zagrebačke gastro i ponude zabave pravo je osvježenje, a gostima pruža višeosjetilno iskustvo prožeto domaćom kuhinjom s naših prostora pripremljenom prema receptima naših baka. U ugodnom ambijentu na više od 400 kvadrata, uz vrhunske delicije balkanske kuhinje, svakog tjedna doživite nezaboravne trenutke uz vrsne glazbenike.

Cijena ulaznice u pretprodaji u klubu Madison iznosi 100 kuna, u istu je uključeno toplo ili hladno jelo Madison, dok na dan koncerta ulaznica iznosi 150,00 kuna. Ulaznica bez rezervacije može se osigurati po cijeni od 50,00 kuna.

www.madison.com.hr T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code