GRADONAČELNIKU PRIZNANJE ROTARY SAVEZA

GRADONAČELNIKU PRIZNANJE ROTARY SAVEZA

13. svibnja, 2013.

rotari-klub

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je u ponedjeljak 13. svibnja predstavnike Hrvatskog rotary saveza – Distrikta 1913 koji su mu uručili Priznanje Paul Harris Fellow . Riječ je o priznanju za izniman i značajan doprinos jačanju boljeg razumijevanja te promicanju prijateljskih odnosa među ljudima svijeta kojega dodjeljuju Wilfrid Wilkinson, predsjedavajući Rotary fundacije, te Sakuji Tanaka, predsjednik Rotary Internationala.

Zahvalivši na priznanju i prepoznavanju njegova rada, gradonačelnik Bandić je naglasio da je Savez uvijek imao i da će i dalje imati potporu i svesrdnu pomoć Grada, jer su njihov svjetonazor i poruke mira koje šire, te osnovno načelo – služenje bez osobne korist – vrijednosti dobrodošle u svakom društvu.

U prijateljskom razgovoru u gradskoj upravi rotarijanci su gradonačelnika upoznali s aktualnim i budućim projektima, te za ovu godinu posebno najavili niz aktivnosti posvećenih mladima kako bi im što je moguće više približili dokazane vrijednosti etičnosti i profesionalizma.

Predstavnike Rotary saveza predvodio je dr.sc Duško Čorak, guverener Distrikta 1913, član Rotary kluba Zagreb Gradec, a sastanku su prisustvovali i guverner Elekt, član Rotari kluba Osijek Nikola Bilandžija, dopredsjednik Rotary kluba Split i prvi asistent guvernera Pero Perišić, te Ljiljana Čokljat Mevorah – Rotary klub Zagreb – Sljeme, Tončica Čeljuska iz Rotary Kluba Zagre b- Dora i Marijan Bulat, Guverner Nominee 2015/2016., član Rotary kluba-  Zagreb.
Uz gradonačelnika Bandića na prijemu su bili pročelnici za financije, kulturu, obrazovanje i šport, te za zdravstvo i branitelje, Slavko Kojić, Ivica Lovrić i Zvonimir Šostar.

Podsjetimo Hrvatski rotary savez – Rotary District 1913 je dobrovoljna, samostalna i neprofitna udruga Rotary klubova na području Republike Hrvatske, koji su ujedno članovi Rotary Internationala. Trenutno Rotary klubovi diljem Hrvatske okupljaju oko 1100 rotarijanki i rotarijanaca u 47 klubova, odnosno preko milijun i 200 tisuća članova u svijetu. T

 

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code