GRADONAČELNIK ROĐENDAN PROSLAVIO RADNO

GRADONAČELNIK ROĐENDAN PROSLAVIO RADNO

23. studenoga, 2012.

y314465212014744

Gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak 22. studenog navečer je proslavio svoj 57. rođendan u prepunoj Maloj kavani na Trgu bana Jelačića. Umjesto poklona tražio je da se uplati  novac na račun Zaklade za pomoć osobama oboljelim od cerebrovaskularnih bolesti čiji je osnivač.

Na humanitarnu proslavu odazvali su se: Jelena Pavičić Vukičević, Ivana Brkljačić, Vidoje Bulum, Zvonimir Šostar, Miro Laco, Mirko Herak, Zoran Nevistić, Jadranka Veselić Bruvo, Duško Ljuština, Nenad Matić,  Ćiro Blažević, Dražen Medić, Boris Novković, Mićo Carić…

Gradonačelniku su rođendan došli čestitati i poznati zagrebački Romi  Ramo Dedić, koji mu je poklonio križ i majicu ferrari,  te  Braco Hasanović, koji mu je donio burek.

Gradonačelnik je rođendan proveo uobičajeno radno već u 8:30 bio je na otvaranju vrtića u Vugrovcu, a poslije jednosatnog zadržavanja u Maloj kavani u 19 sati  otišao je na  otvorenje izložbe slika umjetnika koji slikaju ustima i nogama, u 19,30 sati prisustvovao je svečanoj  dodjeli priznanja Kluba drevnih Zagrepčana, a u 19,45 sati bio je na  otvaranju  nove knjižare Školske knjige Arkadija.

Fotografija:www.zagrebancija.com T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code