GRADONAČELNIKOVA USKRŠNJA ČESTITKA

GRADONAČELNIKOVA USKRŠNJA ČESTITKA

17. travnja, 2014.

SRETAN-USKRS Custom

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić čestita blagdan Uskrsa Zagrepčankama i Zagrepčanima i svim kršćanskim vjernicima:

Čestitam vam Uskrs, najveći kršćanski blagdan, što ga slavimo u posebnome ozračju, okrenuti duhovnosti i traženju smisla i istinske sreće u pravim vrijednostima.

Uskrs je blagdan optimizma i pobjede života nad smrću, blagdan koji danas, kada je mnogima teško, kada tjeskoba, strah i nesigurnost mnogima zatvaraju perspektivu, unosi svjetlo  i radost u naše živote, pokazuje da dobro, ljubav i nada i dalje stanuju ovdje, a čineći dobro bližnjima, pomažući potrebitima, darujući druge, najviše obdarujemo sebe.

Više no ikad treba nam duh Uskrsa kao orijentir u vremenu bremenitom teškoćama,  ali i vremenu u kojem dajući najbolje od sebe, vođeni načelima zajedništva i solidarnosti, imamo šansu, unatoč svemu, graditi moderno i uspješno društvo zadovoljnih građana – Zagreb i Hrvatsku kakve želimo.

Uskršnju čestitku gradonačelnik je posebno uputio i zagrebačkom nadbiskupu kardinalu Josipu Bozaniću, pravoslavnom mitropolitu Zagrebačko-ljubljanskom i cijele Italije Fotiju Sladojeviću, protojereju Makedonske pravoslavne crkve u Hrvatskoj Kirku Velinskom i arhijerejskom namjesniku zagrebačkom Dušku Spasojeviću. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code