GORNJOGRADSKA DVORIŠTA

GORNJOGRADSKA DVORIŠTA

16. srpnja, 2014.

GORNJOGRADSKA DVORIŠTA Custom
U nazočnosti gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića i direktorice TZGZ-a Martine Bienenfeld, javnosti je predstavljena nova gornjogradska kulturno-turistička atrakcija, projekt Dvorišta, organizatora Slavice Olujić Klapčić i Vedrana Galića, koji su manifestaciju realizirali uz potporu Grada i Turističke zajednice grada Zagreba.

U sklopu projekta Dvorišta – Svako ima svoju priču kojim se obogaćuje turistička ponuda Grada Zagreba i predstavlja dosad neiskorišteni potencijal Gornjega Grada, Zagrepčani i njihovi gosti moći će od petka, 18. srpnja do nedjelje, 27. srpnja posjetiti četiri dvorišta u sjevernom dijelu Gornjega Grada: dvorište palače Balbi u Demetrovoj ulici 11, dvorište palače Erdody-Drašković u Opatičkoj ulici 29, zatim dvorište Atelijera Meštrović u Mletačkoj ulici 8 te jedno privatno dvorište, ono u vlasništvu obitelji Milovac na adresi Opatička ulica 19.

Ovo je prvi put da se gornjogradska dvorišta otvaraju najširoj populaciji te da će se od 18,00 sati do ponoći, u jedinstvenim ambijentima ovih povijesnih dvorišta moći čuti ugodna glazba, probati poneki ukusni zalogajčić i piće, zabaviti se i uživati u opuštenoj atmosferi.

Kako se čulo, predotvorenje manifestacije Dvorišta održat će se u četvrtak 17. srpnja, besplatnim koncertom Zagrebačkog orkestra mladih u Atriju Klovićevih dvora pod nazivom Mozart u vrtu.

Fotografija:www.zagreb.hr T

3 komentara

Uskoči u raspravu
  1. ramo
    #1 ramo 18 srpnja, 2014, 07:51

    u zagrebačkim kuloarima se šapuće da novoustoličena direktorica tz grada zagreba nije produkt turističkog znanja i vještina već dio anexa ugovora o kupoprodaji zemljišta između gradonačelnika i njenog muža jakova bienenfelda.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code