GOLI NAPRIJED ODJEVENI STOJ

GOLI NAPRIJED ODJEVENI STOJ

22. veljače, 2013.

FKK gosti u Leopold muzeju u Becu

 U bečkom “Leopold” muzeju održana je izložba “Golih muškaraca” na kojoj se okupilo 300 FKK obožavatelja iz: Austrije, Njemačke, Rusije i Slovačke, koji su iskoristili mogućnost da nazoče ovom za medije izuzetno zanimljivom događaju. Na pitanje kako je posjetiteljima -FKK fanovima, dozvolio da goli posjete izložbu, direktor muzeja Tobias G. Natter, kazao je:” Zašto ne, mi smo liberalna kuća”.

Zanimljivo je da su svi posjetitelji koji su na izložbu došli pristojno odijeveni ostali te večeri ispred vrata bečkog muzeja, dok su službeno odijeveni izložbi mogli nazočiti samo djelatnici ove bečke kazališne kuće.

Obojica direktora bečkog muzeja bili su više nego oduševljeni posjetom muzeju i velikim zanimanjem medija. Temperatura od 21 stupanj u kazalištu nije predstavljala problem za FKK fanove, koji su se očito ispred brojnih foto i tv kamera objektiva više nego ugodno osijećali.

– 2005. godine organizirali smo isto ovakvu izložbu koja je privukla veliku pozornost medija kako iz naše, tako i iz susjednih  zemalja- kaže drugi direktor bečkog Leopold muzeja, Peter Weinhaupl.

Izložba “Golih muškaraca” u Beču bit će otvorena do 4. travnja i moći će je posjetiti samo  pristojno odijeveni gosti. 

    Zoran PaškovT

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code