GLASAT ĆU ZA ĐAPIĆA

GLASAT ĆU ZA ĐAPIĆA

25. rujna, 2014.

 

aleksnadarstankovic nu2 HTVscreenshot Custom
Aleksandar Stanković u intervju-u za portal Tjedno

Napisao: Dražen Stjepandić

 „Nedjeljom u dva“ ide u još jednu novu sezonu.  Prva gošća najpopularnijeg domaćeg talk showa bila je gospođa Kolinda Grabar Kitarović. Dojmovi o njenom drugom nastupu kod Stankovića su podijeljeni. Mnogi opravdano misle da će predsjednička kandidatkinja HDZ-a na predstojećim izborima kako kampanja bude odmicala biti sve bljeđa i bljeđa. Sad je potpuno jasno da gospođa Kolinda neće samo tako pomesti svog glavnog konkurenta, sadašnjeg predsjednika dr. Ivu Josipovića, te iz cuga postati nova hrvatska predsjednica.  Osim ugodnog izgleda za pobjedu na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj treba ponuditi mnogo toga više. Tim gospođe Kolinde će imati još mnogo posla.

Ako budu igrali na pamet i govorništvo gospođe Grabar Kitarović onda zasigurno neće doći do nekadašnje Titove vile na Pantovčaku koju je Tuđman preimenovao u Predsjedničke dvore.  Mene osobno je više začudilo rezervirano ponašanje mog daleko poznatijeg i uspješnijeg kolege Stankovića. Zasigurno je najprovokativniji televizijski novinar u domaćem medijskom prostoru prema gospođi Grabar  Kitarović  išao s pola gasa. Primjerice nije pitao o nečemu što je vezano za njeno prethodno gostovanje u njegovoj emisiji, a mislim da bi to svekolikoj javnosti bilo jako zanimljivo.
U svojoj knjizi „Aca i sto faca“ (V.B.Z., Zagreb, 2013.) objavio je slijedeće:

FIMOZA I DIJAREJA

„S Kolindom Grabar-Kitarović pričao sam o fimozi. Imala je iskustva u bližoj okolini pa smo o tome ćaskali prije emisije. Majke mi! Inače, u priliku da uopće razgovaram s Kolindom došao sam nakon što je Miomir Žužul dobio dijareju. Fimoza i dijareja, čudna sudbina nas je spojila. Dakle, o čemu je riječ. Često me novinari pitaju što bih napravio da mi gost otkaže u zadnji čas. Upravo to se dogodilo s tadašnjim ministrom vanjskih poslova Miomirom Žužulom, koji je dva sata prije emisije dobio proljev i nije mogao doći. Jedino što smo mogli napraviti bilo je da zamolimo ove iz HDZ-a da delegiraju nekoga drugoga i oni su to učinili u liku Kolinde Grabar-Kitarović. Žena je doslovce za gostovanje saznala u 12.30, a na HTV-u su joj već u 13.15 radili frizuru. I kada sam tu večer, sasvim slučajno, na jednoj dobrotvornoj priredbi sreo Ivicu Račana, on je Kolindino gostovanje nazvao odličnim. Da me sad ubiješ, ne sjećam se o čemu je pričala u emisiji, ali do danas pamtim da je o fimozi znala gotovo sve.

Fimoza je suženje kožice penisa (prepucija), zbog čega se kožica ne može prevući preko glavića penisa.“
Očekivao sam da će na tragu toga razgovora možda popričati o seksulanosti i muškim  spolnim  organima, te tako narajcati gledatelje. No, nije samo gospođa Grbar Kitarović bila rezervirana nego se i uvaženi kolega Stanković držao stereotipa.
Povodom početka nove sezone gospodinu Stankoviću smo se uobičajeno pismenim putem obratili smo se i zamolili smo ga da nam odgovori na nekoliko pitanja. U tim pitanjima prisjetili smo se i tog ranijeg razgovora gospođe Grbar Kitarović i gospodina Stankovića.
Na poslana pitanja kao i prvi put kad smo ga kontaktirali povodom izlaska njegove knjige na poslana pitanja uvaženi kolega odgovorio nam je  još istog jutra.   

Gospodine Stanković, kako ste zadovoljni s prvom emisijom u sezoni?
-Zadovoljan sam. Namjera mi je bila posatviti što više pitanja predsjedničkoj kandidatkinji, bez pretjerane polemike da bi gledatelji mogli dobiti što više odgovora. 

Kakva je prva gošća bila gošća? Je li ona slika bez tona?
-Ja to ne smijem tako reći. Ajmo reći da je u dosta odgovora bila rezervirana. Dogovor oko gostovanja u emisiji je trajao pet dana.

JOSIPOVIĆ DOLAZI U LISTOPADU

O čemu ste časkali prije emisije?
-Pričali smo o njenoj kandidaturi, što će sve raditi u predsjedničkoj kampanji, malo o tome kako je njezina obitelj i sl.

Zašto je u emisiji ništa niste pitali o fimozi i prepuciji, odnosno zašto se niste prisjetili vašeg razgovora koji ste opisali u Vašoj knjizi? Jeste li izvan etera razgovarali na temu spolnih organa i spolnosti?
-Knjiga dozvoljava takve moje impresije,ali emisija ne. Nismo razgovarali o temama koje ste spomenuli.

Hoće li gospođa Grabar Kitarović postati prva žena hrvatska predsjednica? Koji je njen glavni adut, a što joj je bitan  nedostatak?
– S obzirom da ja kao novinar koji razgovara s predsjedničkim kandidatima moram zadržati neutralnost ne mogu vam odgovoriti na ovo pitanje.

 Kako ide knjiga “Aca i sto faca”? Pripremate li neku novu knjigu?
-Knjiga ide prosječno. U početku je bila hit-prva tri mjeseca,a kasnije su me čitatelji “pročitali”. Za sada ne pripremam ništa novo

Kad će gospodin Josipović biti gost “Nu2”?
-Nadam se u desetom mjesecu.

 Za koga ćete glasati za dosadašnjeg predsjednika ili gospođu Kitarović?
-Glasat ću za Antu Đapića. Ma zezam se, nisam se još odlučio.T

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Narodnjak
  #1 Narodnjak 30 rujna, 2014, 15:38

  Stankoviću, Stankoviću
  po pop
  Stankoviću, Stankoviću
  po pop pokuisnu ti perjeee

  Đapić, bolan, nikad ne bi dospio
  na onako visoko-sjedece
  i nisko gledajuće pozicije
  da se nije odrekao atarčevićanstva
  i prodo vragu svoju debelu mješinu…

  Zar se Ti stvarno osećaš
  bliskim jednom hamzi-ga-dripini???

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. ufffffff
  #2 ufffffff 26 rujna, 2014, 16:00

  radije glasajte za moju kozu nego za toga tupog vola. Nakon sto je mjerio kukuruze gazde su ga okrenule na pravu stranu. Sad on Hrvatima nabija kukuruze.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Zark
  #3 Zark 26 rujna, 2014, 12:31

  Ja bih radije glasao za Perkovica nego za Josipovica, Ako ga je Josipovic toliko zelio imati kod sebe kao i njegovog sina, onda Perkovic ima ipak neku vfijednost osim sto je zlocinac. Vjerovatno vecu kvalitetu nego Josipovic kojemu treba 200 pomocnika da mu pomogne napraviti bas nista.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Klarens
  #4 Klarens 25 rujna, 2014, 20:44

  VisokoPoziconirani Osnivach HDZa
  ( A HDZ je zna se chijih ruku djelo
  [da nam zhivi, zhivi rad !!!! ] !!!!)
  Reche mi josh davno, davno ( bio je pijan )
  ,,Ma kaj bi on imal stranku da ga mi nismo tu deli !”
  Oteli stranku Glupima, dali tupima
  I ajmo dalje
  MASKIROVKA 1991
  ………………..da nam zhivi, zhivi rad !!!!!!!!!!……………….

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. ajmemajko
  #5 ajmemajko 25 rujna, 2014, 15:08

  glasovat za ovu pokvarenu, bijednu, korumpiranu, prodanu izdajnicku svinju je van svake pameti. Nakazna osoba izvana i iznutra. Ne zna bijednik da je jeftino trampio vjecnu buducnost za kratkotrajnu sadasnjost. Dragi bog ne oprasta lako ljudima koji grijese s predumisljajem i kalkuliraju na Njegovo milosrdje. Djapicu vole, odstupi i odi ipovijedi se mozda ti bude oprosteno!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. pajdo
  #6 pajdo 25 rujna, 2014, 12:58

  izbor velečasnog s pamtovčaka za termin u nu2 je tempiran izborima a kolindica je uletjela u početničku zamku za koju je ogovoran njen šef kampanje

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code