GIOVANI JAKOVAC U MUZEJU GRADA CRIKVENICE

GIOVANI JAKOVAC U MUZEJU GRADA CRIKVENICE

5. rujna, 2013.

Giovanni Jakovac 2

Giovanni Jakovac snima novi art video spot u suradnji s produkcijskom kućom “Art film” iz Matulja. Pod redateljskom palicom Karmen i Zorana Ventina u Muzeju grada Crikvenice snima se  prvi avangardni čakavski art video spot. U samom videu prikazati će se i trenutna izložba u muzeju “Hartuline zi Crkvenice”. Riječ je o zanimljivoj izložbu starih razglednica Crikvenice koja je postavljena povodom obilježavanja 125 godina turizma u gradu Crikvenici.

Art video spot snima se za pjesmu “Piši mi”. Autor glazbe i aranžmana pjesme je Robert Grubišić, dok stihove pjesme napisala je spisateljica Slavica Car Frišova koja je pjesmu “Piši mi” uvrstila u svoju zbirku pjesama “Kolori od života”. Giovannijev vizualni identitet u videu potpisuje multimedijalna  riječka umjetnica Tajči Čekada koja je poznata po svom nekovencionalnom modnom izričaju.

Nakon devet festivalskih nastupa, sedam festivalskih nagrada i nekoliko umjetničkih performansa,  art video spot uvertira je u Giovannijev novi projekt. Multimedijalno djelo, izdanje CD-a i DVD-a, “Ne slušaj što ljudi o meni govore”,  presjek je njegove petogodišnje glazbene karijere, koje će uskoro biti objavljeno u izdanju diskografske kuće “Adria Records“. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. marko
    #1 marko 21 veljače, 2017, 18:17

    Prošle godine smo posjetili muzej u Crikvenici. Naše ljetovanje bilo je zaista fantastično, svakome želimo preporučiti tko nije bio da posjeti grad Crikvenicu. Prelijepe plaže, šetalište, bogata kultura, biciklizam, prdni zrak u okolnim selima i još puno toga pruža ova prelijepa destinacija. Iznajmili smo smještaj na Apartmani Crikvenica http://www.apartmani-crikvenica.com , s prelijepim pogledom na more i otok Krk. Privatni apartman imao je parkiralište i bio je udaljen 350 metara od plaže, a cijena prihvatljiva. Imali smo dosta vremena da upoznamo cijeli grad i njegovu kulturu.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code