GEJ IZ HRVATSKE MUVAO ČEDINOG KOMESARA!

GEJ IZ HRVATSKE MUVAO ČEDINOG KOMESARA!

13. ožujka, 2012.

nevengay

Borio se za dečka!
Neven Ciganović, stilista i jedini pripadnik hrvatskog modnog sveta koji je priznao da je gej, tokom snimanja „Survajvera“ na Kostariki udvarao se Marku Karadžiću, komesaru za ljudska prava u LDP, saznaje Kurir od izvora bliskog produkciji.

– Neven je odmah po dolasku počeo da upućuje provokativne komentare muškim učesnicima rijalitija – kaže naš sagovornik i dodaje:
– Nakon desetak dana, Neven je počeo da sve više obleće oko Marka Karadžića. Prvo mu je prišao s drugarskom pričom, a zatim ga otvoreno i pred svima startovao. Karadžiću nije bilo prijatno, ali pošto dolazi iz partije koja se bori za ljudska prava gej populacije, pokušao je da sve okrene na šalu.

Pozvali smo Marka Karadžića kako bi nam prokomentarisao situaciju u koju ga je doveo Neven. On se samo nasmejao:
– Nemam komentar na te gluposti.

Ciganović je bio nešto rečitiji.

– Nemam komentar na pi.darije koje proizilaze iz bolesnog uma neke tetkurine! U šou-programu je učestvovalo 18 ljudi, s kojima sam podjednako flertovao, ne zakidajući nikome deo vlastitog šarma – poručio je Neven.

Na pitanje na koju „tetkurinu“ misli, Neven nije želeo nikoga da imenuje. Izgleda da ga je neko veoma iznervirao na Kostariki. A to sigurno nije naš izvor, koji je odlično upućen u sva dešavanja tokom snimanja.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code