FERUCCIO MUŽIĆ U SKI FINALU MEDITERANSKIH IGARA

FERUCCIO MUŽIĆ U SKI FINALU MEDITERANSKIH IGARA

23. lipnja, 2013.

feruccio-muzic foto

U skijanju na vodi na ovogodišnjim Mediteranskim igrama, Hrvatsku predstavlja Feruccio Mužić iz Malog Lošinja koji je u subotu, 22. lipnja u disciplini slalom ušao u finale, plasiravši se među šest najboljih skijaša na vodi tog prestižnog natjecanja, postavši tako prvi Hrvat kojem je to uspjelo na mediteranskim igrama. Feruccio Mužić je bio prvi u svojoj kvalifikacijskoj skupini.

Mediteranske igre, sedamnaeste po redu, održavaju će se od 20. do 30. lipnja u Mersinu, gradu na južnoj turskoj obali, uz sudjelovanje sportaša iz 24 europske, afričke i azijske države. Za razliku od Olimpijskih igara, u programu Mediteranskih igara, koje broje 24 sporta, nalazi se i skijanje na vodi. Hrvatski olimpijski odbor na ovogodišnje  Mediteranske igre u Tursku poslao je 102 sportaša.
Mužić je do prije dvije godine bio član Kluba za skijanje na vodi “Lošinj”, a kako na svom otoku nije uspio realizirati naknade za vrhunske sportske rezultate, registrirao se najprije za KSV “Čiče”, a odnedavno za zagrebački klub “Paragon”. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code