ČESTITKA GRADONAČELNIKA ZA BLAGDAN HANUKE

ČESTITKA GRADONAČELNIKA ZA BLAGDAN HANUKE

27. studenoga, 2013.

 

happy-eid-graphic4

U povodu židovskog blagdana Hanuke, gradonačelnik Milan Bandić uputio je čestitku predsjedniku Židovske općine Zagreb dr. Ognjenu Krausu, Židovskoj vjerskoj zajednici Bet Israel u RH, rabinu dr. Kotelu Da-Donu i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti:

Svim vjernicima židovske vjeroispovijesti, pripadnicima Židovske vjerske zajednice Bet Israel i Židovske općine od srca čestitam Hanuku, blagdan svjetla i duhovnog izbavljenja. Hanuka nam kroz vjekove svjedoči da je svjetlost jača od tame, da je život jači od smrti, da dobro uvijek pobjeđuje zlo i da krepostima duha i moralnim vrlinama možemo prevladavati sva iskušenja i sva sužanjstva, ljudska i društvena.

Također koristim i ovu blagdansku prigodu da Vam još jednom zahvalim na svemu što činite Vi osobno i Vaša zajednica na dobrobit našega grada i naših sugrađana, jer židovski identitet i tradicija duboko su ugrađeni u ugled i izgled grada Zagreba.

U svjetlu međusobnog uvažavanja i još bolje suradnje između Vaše vjerske zajednice i Grada Zagreba, neka Vam blagdan Hanuke i toplina hanukije donese izobilje mira, sreće i duhovnog blagostanja. T

 

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code