ŠEF HČSP-a: NISAM POSLAO METAK RAVANATELJICI JASENOVCA

ŠEF HČSP-a: NISAM POSLAO METAK RAVANATELJICI JASENOVCA

2. prosinca, 2013.

 

20120408020917miljak

Je li Hrvatska na rubu građanskog rata koji zazivaju antihrvatski mediji i aktualna vlast? Činjenica je da sam ravnateljici Spomen parka Jasenovac Nataši Jovičić uputio email i iza toga emaila stojim u potpunosti. On izražava moj politički stav i mišljenje da dotična gospođa svjesno obmanjuje javnost i širi laži o Hrvatima kao genocidnom narodu. Postoji stotine dokaza da je popis žrtava u Jasenovcu lažan i to gospođa zna i time je njezina djelatnost još manje moralna. Reagirao sam na ovaj članak; http://www.index.hr/vijesti/clanak/spomen-podrucje-jasenovac-najsnaznije-osudjuje-slavljenje-ndh-i-napad-na-manjine/714143.aspx

Međutim, ta gospoda iz Jasenovca su dobili još jedam email sa slikom metka i za njega se ne zna tko ga je poslao i to mene ne zanima. Mi se kao politička stranka za svoje ciljeve borimo nenasilnim metodama i svaku aluziju na nasilje odbacujemo i osuđujemo. Kao predsjednik stranke pridržavam pravo svoga javnoga istupanja i stojim iza svake izgovorene ili napisane riječi. Ukoliko se to ne smije, onda neka Milanović i javno proglasi diktaturu pa da znamo na čemu smo.

Međutim Večernji list u svomu članku mene osobno optužuje za prijetnje navedenoj gospođi, pa objavljuje tekst po bombastičnim naslovom; „Šef HČSP-a prijeti ravnateljici SP Jasenovac“ (http://www.vecernji.hr/hrvatska/sef-hcsp-a-prijeti-ravnateljici-sp-jasenovac-906148). U tekstu nadalje se meni direktno imputira i slanje emaila s metkom, na što sam reagirao i zvao uredništvo večernjeg, ali naravno naišao sam na potpunu ogluhu i bahatost s druge strane. Članak potpisuju Denis Derk i Marko Špoljar, a u razgovoru se djelovali dosta pripito.

Žalosno je da je Hrvatska nakon više od dvadeset godina na ovakvim demokratskim granama, kada pravo na javnu riječ ima samo jedna, antihrvatska strana. Internet komunikacija je jedino sredstvo političke borbe koje režim ne može kontrolirati, pa se metodama linča i zastrašivanja nastoji umanjiti njegovo korištenje.  Pitamo se ima li kraja ovoj posvemašnjoj antihrvatskoj histeriji i od kuda izvire tolika mržnja prema nama Hrvatima?  Ona je najveća od strane onih koji jako dobro žive od Hrvatske i u panici da će to izgubiti spremni su na sve.

U Zagrebu, 01.12.2013.

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code