DRAGO PILSEL KOD BRANIMIRA POFUKA U ILICI 13

DRAGO PILSEL KOD BRANIMIRA POFUKA U ILICI 13

26. studenoga, 2013.

 

Pozivnica Branimir Pofuk Pilsel intervju Custom

Knjižarsko-galerijski centar VBZ „Fadil Hadžić” u programskom ciklusu tribina najavljuje treći po redu  “Večernji intervju Branimira Pofuka”.  U srijedu, 27. studenog, s početkom u 19 sati, Pofuk u goste dovodi teologa i novinara Dragu Pilsela.

U svemu čime se bavi, o čemu piše i govori novinar i teolog Drago Pilsel je strastven i temperamentan pa će takav biti i razgovor s njim o gorućim temama hrvatskog društva – onima o kojima danas svi govore i onima o kojima svi šute. Rat, domoljublje i demokracija, ljudska prava, ustaštvo i komunizam, vukovarska i referendumska Hrvatska, siromašna Hrvatska, katolička Hrvatska, mjesto Boga i religije u čovjeku, društvu i državi, slobodno i neovisno novinarstvo, građanski aktivizam, papa Franjo, nastanak i opstanak portala Autograf.hr, autobiografski roman koji piše… sve su to teme o kojima će Drago Pilsel govoriti onako kako to uvijek čini: na temelju osobnog angažmana, znanja i iskustva.

“Večernji intervju Branimira Pofuka” na programu je svake posljednje srijede u mjesecu i otvoren je za sve zainteresirane u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. “Fadil Hadžić”, Ilica 13. T

 

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code