DONA JARUN KUP U RUKOMETU NA PIJESKU

DONA JARUN KUP U RUKOMETU NA PIJESKU

26. travnja, 2013.

b3649f03b76812a19fa2ade1e2ee959c

S obzirom na to da za par dana dolazi prvi turnir kojim će se otvoriti pjeskaška sezona u Hrvatskoj, ovom prilikom ćemo još jednom pozvati sve ljubitelje sunca i dobre zabave da nam se pridruže na obalama Zagrebačkog moru. Uz dobru zabavu organizatori su pripremili malu nagradnu igru , pobjednici će dobiti vrijedane poklon pakete sponzora DONA.

Ovogodišnju sezonu rukometa na pijesku, već šestu godinu zaredom, tradicionalno će otvoriti međunarodni turnir Dona Jarun kup 2013, u organizaciji Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb. Okupljanje pjeskaša uz terene pored Velikog jezera na Jarunu i odigravanje utakmica dogodit će se u periodu od 27.4.2013. do 1.5.2013.

Dona Jarun kup 2013 igrat će se u 3 kategorije: kadetskoj (1998. i mlađi), juniorskoj (1994. i mlađi) i seniorskoj, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Dok će najmlađi imati priliku napraviti svoje prve piruete i cepeline, juniorska konkurencija na pjeskaške će terene dovesti već poznata lica. Seniorima će ovo biti prvo odmjeravanje snaga uoči europskog klupskog prvenstva (EBT Masters) koje će se održati u Umagu početkom lipnja. Na osnovi prošlogodišnjih rezultata u društvo najboljih europskih ekipa za EBT Masters kvalificirale su se čak četiri hrvatske ekipe (dvije ženske i dvije muške).
Na najmasovnijem hrvatskom turniru rukometa na pijesku prošle je godine sudjelovalo 30 ekipa s preko 300 natjecatelja. Ove godine očekuje se još veći broj prijavljenih ekipa.

Prijave ekipa za turnir otvorene su do 23.4.2013. do 24:00, a sudjelovati se može bez obzira na prethodno iskustvo igranja rukometa na pijesku. Za dobru zabavu van terena pobrinut će se noćni klub Roko, u kojem će se 30.4. od 21:00 održati i službeni players party.

Finalni susreti igrat će se u popodnevnim satima Praznika rada, a između ženskog i muškog finala održat će se natjecanje za najatraktivniji potez.

IZVOR: www.rukomet.hr/ Iva Livaić T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code