DOMOLUBLJE JADRANKE KOSOR I HDZ-a

DOMOLUBLJE JADRANKE KOSOR I HDZ-a

29. kolovoza, 2011.

 

Ako HDZ još jednom uspije hrvatski narod prevariti sa svojim lažnim domoljubljem, koje verbalno manifestira samo uoči izbora, onda smo mi Hrvati prilično glup i povodljiv narod. Najnovije oduševljenje, nazovi hrvatskih nacionalista pa i nekih pravaša pod patronatom vođe iz sjene od kvintal i po žive vage, a oko izjava oktroirane premijerke da nama neće Srbi propisivati što ćemo mi raditi, pokazuje da Hrvati ne samo brzo zaboravljaju, nego da smo nespremni, nedržavotvorni, naivni i da uopće nismo ni zaslužili državu. Državu smo naravno zaslužili, ali mi pravi nacionalisti, a ne ova povodljiva kukavelj kojoj je dovoljno podići mali prst prema Srbiji, pa da padaju u delirij i to predstavljaju kao vrhunac i krajnji doseg hrvatstva i domoljublja. Domoljublje se mjeri drugim parametrima, ali HDZ o tomu ne zna ništa.

Osim što je ta izjavica Jadranke Kosor prilično priglupa i daje preveliku važnost Srbima, kao da su nas oni ikada u povijesti oružjem osvojili, ona je toliko neiskrena i nema nikakvoga temelja u politici koju u stvarnosti zastupa ona i njezin izdajnički HDZ. Netko tko je u koaliciji s četnicima poput Uzelca i Pupovca ne može biti iskren kada se tobože usprotivi velikosrpskoj politici.

Da HDZ išta zna o domoljublju i da ima trunku domoljubne hrabrosti i vjere u hrvatski narod, onda ne bi izručili naše generale u Haag, pa ih licemjerno pozdravljali u predizbornim godinama. To je nečasno, bijedno i prozirno dodvoravanje hrvatskomu narodu, ali dodvorice drugo i ne znaju, isto onako kako se dodvoravaju svjetskim moćnicima kada to treba i kada ne treba, tako se vrlo lukavo znaju dodvoriti i narodu, ali samo dok ne dobiju ono što žele, njihove glasove, a onda opleti opet putovima AVNOJ-a, izdaje i prodaje.

Od takvih mediokriteta očekivati da riješe nagomilane društvene i državne probleme, koje su uzgred oni nagomilali, može samo nezreo narod i narod koji misli da mu je država pala s neba. Budimo ozbiljni, shvatimo konačno da je to naša država, a ne država slijednika ZAVNOH-a i AVNOJ-a, mi smo ju krvlju stvorili, pa pokažimo da ju znamo i čuvati i izgrađivati. Ako ostane u rukama euforičnih dodvorica, od nje neće ostati ni kamen na kamenu. Onaj tko povjeruje u HDZ-ovo domoljublje, nije ništa drugo nego suučesnik u njihovom zločinačkom pothvatu protiv hrvatskoga naroda. HDZ je od 2000. godine na ovamo, učinio više štete hrvatskomu narodu i državi, nego svi okupatori zajedno u posljednjih 500 godina.

Bog i Hrvati!

U Zagrebu, 28. kolovoza 2011.                                      Josip Miljak, predsjednik

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code