DOLORES LAMBAŠA OSTAVILA DIKANA

DOLORES LAMBAŠA OSTAVILA DIKANA

12. rujna, 2012.

 

Dolores-Lambaša-i-Dikan-Radeljak-Foto-PIXSELL
Mlada glumica je ljetovala na jahti Roberta Tafre

Piše: Dražen Stjepandić

Sastali su se uz najveću moguću pompu, a razišli u tišini. Dolores Lambaša i Dikan Radeljak tijekom ljeta nisu bili skupa. Mlada glumica koja je među poznatim Dikanovim partnericama naslijedila Vlatku Pokos ljeto je provela na jahti jednog drugog srednjovječnog gospodina. Zajedno s novim kavalirom plovili su po skrovitim uvalama srednjedalmatinskih otoka. Robert Tafra, nova ljubav Doleres Lambaše je svojedobno, dok ju nisu prodali  Željku Kerumu, bio većinski vlasnik  TV Dalmacije.

Tafra je proučavao srednjovjekovne odnose Hrvata i Gota, tvorac biljne kreme za koju tvrdi da liječi cijelu paletu bolesti!

“Biljke osjećaju negativne vibracije i zato one od kojih pravim kreme, ulja i mlijeka za tijelo, moraju imati punu snagu. Baš zbog toga, na moja polja nijedan radnik ne smije doći s upaljenom cigaretom ili mobitelom”, kazao je Tafra prije dvije godine, predstavljajući svoj terapeutsko- kozmetički pripravak “Dalmatinski spas”.

Široki raspon interesa splitski poduzetnik je pokazao i sredinom 2010., kad je najavio osnivanje nove televizije u Splitu pod nazivom “RT laboratorij”.

Prije nekoliko mjeseci portal Tjedno je ekskluzivno objavio vijest da je Dolores Lambaša u pregovorima oko objave svoje autobiografije s izdavačkom kućim Profil u ugovoru ponudila i mogućnost prekida veze s Dikanom Radeljakom. Naveli smo da je to jedan od najzanimljivijih detalja vezanim uz izlazak autobiografske knjige Dolores Lambaše.

Nekoliko mjeseci nakon toga pokazalo se da nismo imali krive informacije i da prekid veze nije samo marketinški trik potreban za bolju prodaju knjige. Portal Tjedno ponovno prvi donosi još jednu ekskluzivnu vijest iz života mlade glumice.

GLAVNI LJETNI TRAČ 2008.

Dolores Lambaša i Dikan Radeljak bili su najzanimljivija priča ljeta 2008. Sreli su se na Dikanovom skupocjenom plovilu u Umagu tijekom teniskog ATP turnira. Dolores, tada u vezi s Franom Lasićem na Dikanovu jahtu dovela Alka Vuica. Nekadašnji suprug Bebe Lončar i pokojne Ene Begović prethodne godine iz penthausa na Cvijetnom trgu izbacio je Vlatku  Pokos, o čemu su novine taman prestajale pisati kad im je ostarjeli svadljivi bogataš ponudio novu žutu sapunicu. Ne hajući za Franju Lasića, zbog kojeg je nešto prije toga ostavila Ivu Gregurevića, Dolores na Radeljakovom plovilu nije ostala samo jednu noć. Uskoro su se u novinama pojavile fotografije Dolores Lambaše u toplesu snimljene na Dikanovom brodu na sasvim drugoj strani Jadrana. Vruči trač je postao priča. Slike ljeta, sunca i  mora, stari bogataš, poznat po poznatim ženama i mlada starleta, koju predzadnji dečko ubacio na Akademiju, bili su ono o čemu se najviše govorilo i pisalo. Mlada Šibenčanka zbog afirmacijje kao i mnogi prije nje preko Perkovića i Knina došla u Zagreb, tog ljeta je definitivno postala zvijezda. Pjevale su se pjesme “ha ši, haj ša, Dikana jaše Lambaša…”

EKSTREMNI PUBLICITET

Priča je dobila opće društveni milje, nisu silazili s naslovnica ni kad su došli hladniji dani. Za novinare s tabloidnim pristupom bila je stvar prestiža objaviti nešto novo o  Dolores i Dikanu. Na momente  sve je  izgledalo kao da Dolores i Dikan izbjegavaju ekstremni publicitet koji ih je pratio, a zapravo to je njihovoj žutoj sapunici davalo samo nove epizode, koje su otkrivali i ispisivali novinari. Na te njihove najslavnije dane potsjeća i jedan sudski spor protiv Arene koji je je zimus Dikan Radeljak je izgubio. Ugasla Arena, samo jedne od revija u kojoj su u vrijeme dok su bili top tema bili prisutni u svakom broju.

No, kako sve bude i prođe, tako su i Dolores i Dikan već neko vrijeme prestali biti u fokusu masovnih medija. Dolores Lambaša je sudeći po turbo tajnim pregovorima koje je vodila s Profilom prekid veze s Dikanom Radeljakom odavno planirala. Ako je u  tu vezu je upala slučajno iz nje nimalo slučajno nije izašla. Možda je naslućivala da bi mogla proći kao Vlatka Pokos.  T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code