DOKUMENTARNI SERIJAL “BARAKUDE” NA NOVOJ TV

DOKUMENTARNI SERIJAL “BARAKUDE” NA NOVOJ TV

2. srpnja, 2014.

Josip Pavić 2010 Custom

Hrvatski vaterpolski reprezentativci nalaze se na pripremama u Rijeci gdje se  pripremaju za Europsko prvenstvo koje se u Budimpešti igra od 13. – 27. srpnja.

“U tijeku smo završnih priprema pred odlazak u Atenu na još jedan pripremni turnir te skorašnje Europsko prvenstvo. Posljednjih se dana u Rijeci i Opatiji osjećamo sjajno iako su treninzi naporni i zahtjevni, a podrška naših navijača je zaista dobar poticaj da dajemo sve od sebe i pokušamo ostvariti što bolji rezultat u Budimpešti!” – izjavio je Luka Bukić.

Vaterpolisti su posljednjih su dana odradili brojna snimanja za medije, a njihovi uobičajeni kondicijski treninzi, pod vodstvom jednog od najboljih kondicijskih trenera današnjice Pere Kuterovca, atraktivni su za brojne fanove s kojima su podijelili i nekoliko fotografija snimljenih na bazenu Kantrida.

“Pozivamo sve ljubitelje vaterpola da nas dođu podržati u Mađarsku koja je zaista blizu. Igrati za domovinu poseban je osjećaj i odgovornost a želja za osvajanjem novih medalja u nama je veća nego ikad!” – izjavio je reprezentativac Anđelo Šetka.

Vaterpolisti su nedavno zajedno s navijačima snimili kampanju Hvala Vam a ovog ljeta uz Europsko prvenstvo naše vaterpoliste očekuje i Svjetski kup u Almatyu.

Dokumentarni serijal Barakude kreće 6. srpnja na Novoj TV i emitira se u pet nastavaka. Kroz seriju gledatelji Nove TV imaju priliku hrvatske vaterpolske reprezentativce upoznati iz dosad neviđenog kuta, od kućnog ogrtača, ljubavi, bazena, neočekivanih poraza, prijateljstva, teških treninga, do pobjedničkog postolja. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code