ĐOKOVIĆ SE ENERGETSKI OBNAVLJA U VISOKOM

ĐOKOVIĆ SE ENERGETSKI OBNAVLJA U VISOKOM

14. lipnja, 2021.

 

 

Slavni njemački teniser Boris Becker danas je u prijenosu njemačkog Eurosporta uživo komentarao finalni duel Roland Garrosa između Novaka Đokovića i Stefanosa Tsitsipasa, a tom prilikom spomenuo je i bh. grad Visoko.

Naime, Becker je pozvan da prokomentira kao stručni konsultant, a poznato je od ranije da je bio i jedan od trenera srbijanskog tenisera pa vrlo dobro zna detalje iz Novakovog privatnog života.

Đoković je danas loše počeo meč i vrlo brzo je gubio sa 2:0 u setovima, a onda se desio preokret. Novak je pokazao karakter i energiju za koju Becker kaže da skuplja da posebnom mjestu.

“Novak crpi energiju iz posebnog ‘svetog brda’. Đoković je već nekoliko puta posjetio Visoko u Bosni i Hercegovini gdje se nalazi to ‘sveto brdo’. Nema sumnje da mu energija, za koju on kaže da tamo dobija, pomaže u ovakvim mečevima kao što je danas bilo protiv Tsitsipasa”, rekao je Becker tokom prijenosa.

Podsjetimo, Đoković je prije Roland Garrosa doputovao u BiH te posjetio Arheološki park Ravne 2 u Visokom gdje je bio gost već nekoliko puta.

IZVOR: www.klix.ba T

41 komentar

Uskoči u raspravu

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code