DJ ZVIJEZDE U UMAG STIGLE PRIVATNIM ZRAKOPLOVIMA

DJ ZVIJEZDE U UMAG STIGLE PRIVATNIM ZRAKOPLOVIMA

2. lipnja, 2014.

croatia istria events umag umagination 003 Custom

Jubilarni, peti po redu Umagination, otvorio je ljetnu sezonu vrhunskih glazbenih događaja u Hrvatskoj. Do posljednjeg mjesta ispunjena ATP Dance Arena umaškog Road to Ultra partya najavljuje uzbudljivo ljeto. Svjetske DJ zvijezde Alesso, Fedde Le Grand, Thomas Gold, Danny Avila, Tujamo i Vanillaz, koji su u Umag stigli privatnim avionima, rastjerali su oblake na istarskom nebu i rasplesali više od osam tisuća mladih željnih dobre zabave u dva festivalska dana.

«Hrvatska publika je zaista posebna. Imate prekrasnu energiju i pravo je zadovoljstvo svirati pred vama. Radi ovakvih partija obožavam posao DJ-a. Vidimo se uskoro u Splitu na Ultra Europe festivalu!» – izjavio je DJ Fedde Le Grand.

U dva festivalska dana u Umaginationu su uživale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput radijske voditeljice Ivane Mišerić, modnih dizajnera Anamarije Asanović i Boris Banovića, manekenke Tine Katanić, sportskog trenera Radovana Stošića i mnogih drugih.

Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, ususret najvećem glazbenom događanju u povijesti Hrvatske, Ultra Europe Festivalu, koji se i ove godine održava u Splitu od 11. do 13. srpnja 2014., te na Hvaru dva dana kasnije.

Partneri festivala Red Bull, Oryx Rent a car, Vodka Absolut i Heineken i ove godine omogućuju nezaboravan doživljaj svim posjetiteljima Umagination festivala 2014! T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code