DANIJELA MARTINOVIĆ SNIMILA PJESMU ZA THINK PINK

DANIJELA MARTINOVIĆ SNIMILA PJESMU ZA THINK PINK

11. lipnja, 2013.

 think pink1

Splitska pjevačica Danijela Martinović i dječji zbor Kikići snimili su pjesmu i videospot Think Pink za istoimenu humanitarnu akciju za djecu oboljelu od malignih bolesti. Veselom pjesmom koja šalje pozitivan stav i optimizam mali i veliki zajedno pokazuju kako nikada ne treba odustati jer je u životu sve moguće.

Kadrovi videospota, za pjesmu koja će bez sumnje olakšati mališanima u borbi sa svojom teškom bolešću, snimljeni su na sceni Međunarodnog centra za usluge u kulturi u Travnom. Videospot je snimljen u režiji Denisa Lepura i Marka Stanića te produkciji KADRA22.

Humanitarna akcija Think Pink pokrenuta je kao zajednička inicijativa udruge Krijesnica, za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima, Danijele Martinović i udruge Dama za poticanje istinskih životnih vrijednosti.

Akcija ima i konkretan financijski cilj, a to je osiguravanje sredstava za rehabilitaciju 30 do 40 djece izliječenih od malignih bolesti u Rehabilitacijskom kampu udruge Krijesnica u Fužinama. Novac za organizaciju rehabilitacijskog kampa prikuplja se prodajom knjižice Think Pink u prodavaonicama Dm-a, pozivom na humanitarni telefon 060 66 01 (cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 6,99 kn, a iz mobilne 8,41 kn) i uplatama od strane kompanija i donatora pojedinaca na račun udruge Dama HR70 23400091510580357.

Početak akcije obilježen je otvaranjem jedinstvene izložbe u sklopu izloga trgovina u samom centru grada Zagreba u Ilici. Tijekom mjeseca lipnja, u izlozima petnaestak trgovina na potezu od Trga Bana Jelačića do Frankopanske izloženo je dvadesetak fotografija Ive Pervana snimljenih na  prošlogodišnjem rehabilitacijskom kampu Udruge Krijesnica.

www.krijesnica.hr T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code