DANIJEL SRB OBMANJUJE JAVNOST JER  MINISTARSTVO UPRAVE JOŠ NIŠTA NIJE RIJEŠILO

DANIJEL SRB OBMANJUJE JAVNOST JER MINISTARSTVO UPRAVE JOŠ NIŠTA NIJE RIJEŠILO

27. ožujka, 2014.

daniel-srb1-300x150

Ponukani najnovijim medijskim istupom hibridnog predsjednika HSP-a gospodina  Daniela Srba, u kojem u maniri iskusnog obavještajca obmanjuje primarno pravašku a nadasve i širu javnost, iskrivljujući navode Ministarstva uprave za koje i sam navodi da su obavijest a ne rješenje odlučili smo kao Predsjedništvo stranke izabrano na izvanrednom saboru HSP-a 18. siječnja 2014 obavijestiti javnost o činjenicama.

Naime, na konferenciji za medije koju je sazvao gospodin  Srb okružen dvojicom članova koji su vjerojatno još i jedini iz njegove interesne sfere zagovornika, koristi najprimitivniji izričaj u pokušaju obračuna sa legalnim i legitimnim vodstvom HSP-a, nazivajući nas “kradljivcima koji su pokušali nešto ukrasti”.

Vjerujemo da je pri tom “nešto” mislio na HSP, kojeg je davno svojom neuspješnom politikom prestao predstavljati za sve poštene i časne pravaše, osim još uvijek za gospodina  Arsena Bauka Ministra uprave i gđu. Jagodu Botički, njegovu pomoćnicu, inače poznanicu gospodina Daniela Srba.  U dopisu koji je potpisala gđa Botički, obavještava ga da su mu kao osobi koja je u ime HSP-a predala zahtjev za izmjenama članova predsjedništva, izabranih na “vašaru” u Sisku 1. veljače 2014., isti zahtjev i zaprimili, a ne riješili ili prihvatili jer je dostavljen u skladu sa zakonskim propisima.

Međutim, uvažena poznanica gosp. Srba, koliko bi možda god i željela, nigdje ne navodi da je zahtjev gospodina Josipa Matkovića, predan 20. siječnja 2014. Ministarstvu uprave za izmjenom upisa odgovorne osobe koja predstavlja i zastupa HSP odbijen ili pak negativno riješen.

Činjenicom da je rješavanje tog predmeta još u tijeku, kao što su oba zahtjeva dva razdvojena predmeta rješavana pri ministarstvu uprave te da je današnja obmana članstva od strane gospodina Daniela Srba u kojoj u vidu obavijesti dobijene od strane spominjanog ministarstva pokušava sebe prikazati predsjednikom stranke, krajnje neumjesna.

Tek onog trenutka kad Ministarstvo uprave rješenjem o upisu odgovorne osobe koja predstavlja i zastupa HSP, riješi zahtjev gospodina Matkovića bilo pozitivno, bilo negativno, moći će se sa sigurnošću utvrditi tko je legalni i legitimni predsjednik HSP-a. Do tada bilo bi u najmanju ruku korektno zbog simpatizera i članova HSP-a da se gospodin Srb ne ponaša po onoj narodnoj uzrečici ” što se babi tilo, to se babi snilo”.

U Zagrebu, 26. ožujka 2014.

                                                                                              Predsjedništvo HSP-a T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code