DANIEL SRB IZ STRANKE IZBACIO I SINIŠU ŠUKUNDU

DANIEL SRB IZ STRANKE IZBACIO I SINIŠU ŠUKUNDU

14. veljače, 2014.

sinisa-sukunda-kandidat-pravaskog-bloka-sefa-zagreba-slika-673184 Custom

 Daniel Srb, očito je potpuno izgubio kompas, pa se nakon što je izgubio potporu vedine članstva HSP-a, odnosno potporu Županijskih organizacija, počeo svetiti svima koji žele opdi Sabor HSP-a po principu JEDAN ČLAN JEDAN GLAS.

Diljem Lijepe naše, stižu pisma sa potpisom Daniela Srba u kojima se dostavlja Odluka o raspuštanju Podružnica i Županijskih organizacija, koje nisu po volji „Vožda“, a s jednostavnim obrazloženjem „zbog nepoštivanja nadležnih tijela HSP-a i neispunjavanja dužnosti prema odredbama Statua HSP-a.„

Upravo je Daniel Srb, osoba koja je kršila i još uvijek krši Statut HSP-a, a možda najbolji primjer je dogovaranje, i na kraju potpisivanje Koalicijskog sporazuma, za koji nije obavijestio Predsjedništvo HSP-a, kojega sam ja član (prema Rješenju Ministarstva uprave) i koje je trebalo donijeti odluku prije samog potpisivanja. Očito Statut HSP-a u ovom slučaju nije bitan, je Daniel Srb radi po principu „STRANKA TO SAM JA“!

Obzirom da Daniel Srb nema podršku većine Županijskih organizacija, kao niti Podružnica, nakon raspuštanja i izbacivanja, u Hrvatskoj stranci prava uglavnom bi mogli ostati samo Daniel Srb i savjetnici županice Marine Lovrić Merzel!

Sa nestrpljenjem očekujemo Rješenje Ministarstva uprave, kako bi mogli organizirati Opći Sabor HSP-a na kojem de članstvo reći što misli o staljinističkim metodama vođenja Stranke.

HSP Grada Zagreba

Siniša Šukunda predsjednikT

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Bracko
    #1 Bracko 11 kolovoza, 2016, 23:14

    Koja sramota od HSP-a. Pa do kada ce fotelje biti glavna preokupacija. Kojeg li apsurda, Hrvatska sa stanovnistvom manjim od populacije metro – toronta, a stranaka kao pljeve i ne samo to vec HSP uporno unistava hrvatsko jedinstvo. Izgleda da su udbaske smicalice uveliko na djelu, a sto nije uopce nikakav problem uz ovakve sitne dusice”foteljaske”, kojima je jedinstvo stranke i okrupnjavanje desnice hrvatskog naroda zadnja rupa na svirali. Gospodo “foteljasi” pa za koga mogu glasati na izborima, a po svojim nazorima sam pravas? Sram vas bilo sve odreda . Stjepan Radic je okupljao u svoje redove i srpski zivalj, a vi se niste u stanju okupiti u jedinstvenu istinsku pravasku stranku. U ovom momentu toliko odlucujucem o opstanku hrvatske u drzavnom, a takodjer i u bioloskom smislu, vi se prepucavate i borite za stolicu. Stidite se pred hrvatskim narodom jer velikom djelu ogadili i pomisao izaci na glasanje jer naprosto nemaju izbora. HDZ je isto zalosna prica tako reci identicna! Samo nas Bozja ruka i Bozja providnost moze spasiti!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code