DANI TEHNIČKE KULTURE

DANI TEHNIČKE KULTURE

11. rujna, 2012.

bandic.dth

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu s Ivanom Špiljkom, zamjenikom predsjednika Zagrebačkog saveza klubova mladih tehničara, otvorio je u ponedjeljak 10.rujna  manifestaciju Dani tehničke kulture Grada Zagreba, koja se ova godine održava prvi puta a rezultat je zajedničkog dugogodišnjeg rada Zagrebačke zajednice tehničke kulture i grada Zagreba s djecom i mladima.
Gradonačelnik je istaknuo kako Grad Zagreb već desetak godina sustavno izdvaja sredstva za tehničku kulturu, te da će i nadalje podupirati mlade naraštaje da razvijaju svoje tehničke sposobnosti. Srdačno vas pozdravljam i dobrodošli na Dane tehničke kulture koji se prvi put organiziraju pri Domu tehnike na Jarunu, tako da od danas ovo jezero nije samo sportsko-rekreativni centar i omiljeno zabavište Zagrepčana nego i jedna velika radionica, pravi laboratorij tehničke kulture, rekao je.
Prisutne su pozdravili i predsjednik Skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić i predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture Ante Markotić, obojica naglasivši važnost tehničke kulture u razvoju djece i mladih.
Kako se moglo čuti od predsjednika Zagrebačke zajednice tehničke kulture Jadranka Baturića, Dani tehničke kulture objedinjuju djelatnost preko 15 tisuća korisnika programa tehničke kulture godišnje u Gradu Zagrebu kroz udruge okupljene u 13 strukovnih saveza i Zagrebačku zajednicu tehničke kulture.
Cilj manifestacije je informirati o mogućnostima bavljenja nekom od tehničkih djelatnosti, te skretanje pozornosti na mnoštvo sadržaja koje nudi tehnička kultura za provođenje slobodnog vremena.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. SOFIJA ROSA
    #1 SOFIJA ROSA 19 veljače, 2019, 22:00

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code