CROATIA OSUGURANJE ORGANIZIRA BESPLATNE TEČAJEVE PLESA

CROATIA OSUGURANJE ORGANIZIRA BESPLATNE TEČAJEVE PLESA

5. srpnja, 2013.

Cakovec

U devet gradova kontinentalne Hrvatske Croatia osiguranje organizira veseli, edukativni i zdravi ljetni program. Dovode profesionalne plesače koji će na zabavni način građane učiti prvim koracima salse, merenge, mamba i drugih plesova. Tečaj je besplatan za sve građane, prijave nisu potrebne i nije potrebno plesno predznanje. Program je prilagođen svim uzrastima, građani mogu doći u grupi, u paru ili sami.

Tečaj plesa voditi će jedni od najboljih plesnih instruktora latino plesova u ovom dijelu Europe: Ramon Noa Caraballo i Josipa Kolega. Ramon dolazi čak iz Kube, iz Havane gdje je rođen i odrastao, a za svoju drugu domovinu je izabrao Hrvatsku. On je profesionalni plesač, a radi kao kreativni voditelj i instruktor latino plesova u Zagrebu i na najpoznatijim salsa festivalima u ovom dijelu Europe. Josipa je dugodoišnja instruktorica latino plesova i Ramonova plesna partnerica. Dodatno će u programu nastupiti plesni klub Calysto Osijek. Zadovoljstvo nam je pozvati na otvorenje programa:

U nedjelju, 7. srpnja 10 sati na Trgu Slobode u Osijeku

U nedjelju, 7. srpnja 17 sati na Trgu Ivane Brlić Mazuranić u Slavonskom Brodu

Program je do sada održan u Čakovcu, Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici i Virovitici, a dodatno će se 14. srpnja održati u Vinkovcima i Vukovaru. Najmlađa plesačica koja je do sada sudjelovala na tečaju ima tek tri mjeseca, a  najstariji plesač u Varaždinu čak 71 godinu. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code