CINESTAR U VUKOVARU

CINESTAR U VUKOVARU

17. prosinca, 2013.

cs vukovar Custom

Grad heroj, Vukovar, ovog vikenda dobiva prvo kino u poslijeratnom razdoblju. Na radost brojnih Vukovaraca u grad dolaze najnoviji svjetski filmski hitovi koji će sada biti dio svakodnevice, opuštanja i zabave mnogih.

Najuspješniji kinoprikazivač u regiji, Blitz-CineStar, prvi multipleks u Vukovarsko-srijemskoj županiji i 13-ti u regiji za sve posjetitelje otvara 22. prosinca u 11 sati, u sklopu shopping centra Golubica mall. CineStar Vukovar kruna je desetogodišnjeg rada najvećeg regionalnog kinoprikazivača na koji su neizmjerno ponosni.

CineStar Vukovar u potpunosti je digitalizirano kino s tri dvorane, od kojih su dvije opremljene realD 3D tehnologijom. CineStar će publici u Vukovaru predstaviti i svoju ultimativnu kinodvoranu – CineStar eXtreme s platnom veličine 100m2! Vukovarci će na raspolaganju imati 418 sjedala od kojih su 4 za invalide, a godišnje će se prikazivati oko 130 novih filmskih hitova te fantastični alternativni sadržaji kao što su najveće svjetske produkcije opera, baleta, koncerata, izložbi i drugih sadržaja koje posjetitelji mogu pogledati samo u CineStaru!

Filmski naslovi koji će prvih tjedana zabavljati posjetitelje neki su od najvećih ovogodišnjih hitova, kao što su: Hobbit 2: Smaugova pustoš 3D, Juraj i hrabri vitezovi  3D, Šegrt hlapić, Khumba 3D, Last Vegas, Igre gladi 2: Plamen i Gravity 3D.

Brojnim i raznovrsnim sadržajima CineStar Vukovar omogućit će dugo očekivano osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Vukovara, a građanima svih uzrasta pružiti mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino doživljaju i svjetskim kinostandardima. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code