BUJANEC NA Z1 TELEVIZIJI

BUJANEC NA Z1 TELEVIZIJI

6. siječnja, 2014.

Bujica-625x321 Custom

Najveća novinarska zvijezda na lokalnim televizijama uskoro će biti na zagrebačkoj Z1 televiziji.

Nakon prekida suradnje s TV Mrežom Velimir Bujanec svoju emisiju seli na Z1.

TV Bujica počela je sa emitiranjem na Jabuka TV-u odakle je od jeseni 2012. preseljena na Mrežu čiji su šefovi untaoč velikoj gledanosti Velimiru Bujancu otkazali suradnju kad je završio u zatvoru zbog posjedovanja jednog grama kokaina.

Govorilo se da će Bujanec nastaviti na Osječkoj televiziji i nije isključeno da će se njegova emisija emitirati  i preko te televizije, ali snimat će se u studiju gdje je nekada bila tvornica Pluto.

Emisija Velimira Bujanca bit će u sklopu svakodnevnih trosatnih termina koje je na Z1 zakupio Josip Klemm, vlasnik Klemm securityja.

Po izlasku iz zatvora Velimir Bujanec se još nije obratio javnosti. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Klipan !
  #1 Klipan ! 18 svibnja, 2016, 01:32

  EEEEE moj Dominik…I ti si neka debela intelektualna sirovina kad tako razmisljas… pitam te gdje si ti bio dok su DRUGOVI posipali pamet tom jadnom narodu…dali si I onda tako pazljivo slusao propaganda I protestirao kao sto to sada cinis !??? Hajde da pogodim…ili te nije ni bilo u to vrijeme ili si toliko zadojen tom ljevicarskom ideologijom da nevidis dalje od nosa !

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. dominik
  #2 dominik 17 rujna, 2015, 10:22

  Zanima me tko plača Bujanca a isto tako tko gleda te ultradesničarske emisije.Ja sam slučajno otvorio Z1 i malo poslušao te “pametne”goste.Neki dan sam otvorio Z1 i u jednoj emisiji je sudjelovao novinar Duspara i odvjetnik Hodak i tema je bila izbjeglička kriza.Duspara kaže da su te izbjeglice zapravo vojnici koji idu osvajati evropu(vidi se kako su svi mladi,trče jer su trenirali)a kada se ugnijezde poslat će im i oružje.Evropa ni ne sluti da će biti okupirana od tih tzv.izbjeglica.
  Zaista u ovoj našoj zemlji ima toliko bolesnika,a nažalost i novinara.Žalosno ali istinito.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code