BROJNI POZNATI PRATILI VATERPOLSKU REPREZENTACIJU

BROJNI POZNATI PRATILI VATERPOLSKU REPREZENTACIJU

12. prosinca, 2013.
Print Friendly, PDF & Email

c6c11a1fe04e013ad8eaeac4bbc42a1f gallery lw

Atrakitvni hrvatske vaterpolski reprezentativci na prvu su utakmicu nove sezone FINA Svjetske lige privukli brojne gledatelje među kojima su se isticale brojne ljepotice! Ispunjen bazen Mladosti u Zagrebu bio je premalen za sve ljubitelje ovog vodenog sporta, a naši su reprezentativci u napetoj utakmici osvojili bod u borbi s Grčkom.

Na bazenu Mladosti u utakmici i vaterpolistima uživale su i brojne osobe iz društvenog života poput Hrvatske poput gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, pjevačice Magazina Andreje Šušnjare, TV voditejica Ecije Ivušić I Hane Tabaković, glavne urednice Cosmpolitana Marjane Grčić Filipović, glazbenika Bojana Jambrošića i Petre Kovačević, bivše Miss Hrvatske Ivane Ergić i brojni drugi.

Vaterpolo utakmice posljednjih su mjeseci sve posjećenije, atrakitvni popratni sadržaji pravo su osvježenje, a performerice iz plesne grupe First Entertainment dodatno su zagrijale atmosferu na bazenu Mladosti na oduševljenje brojnih posjetitelja. Najveća hrvatska drogerija KOZMO nagradila je najsretnije a vaterpolo reprezntativci navijače su pozvali na iduću utakmicu koja se igra 14. siječnja protiv opasnog rivala Mađarske. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<