BROJNI POZNATI PRATILI VATERPOLSKU REPREZENTACIJU

BROJNI POZNATI PRATILI VATERPOLSKU REPREZENTACIJU

12. prosinca, 2013.

c6c11a1fe04e013ad8eaeac4bbc42a1f gallery lw

Atrakitvni hrvatske vaterpolski reprezentativci na prvu su utakmicu nove sezone FINA Svjetske lige privukli brojne gledatelje među kojima su se isticale brojne ljepotice! Ispunjen bazen Mladosti u Zagrebu bio je premalen za sve ljubitelje ovog vodenog sporta, a naši su reprezentativci u napetoj utakmici osvojili bod u borbi s Grčkom.

Na bazenu Mladosti u utakmici i vaterpolistima uživale su i brojne osobe iz društvenog života poput Hrvatske poput gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, pjevačice Magazina Andreje Šušnjare, TV voditejica Ecije Ivušić I Hane Tabaković, glavne urednice Cosmpolitana Marjane Grčić Filipović, glazbenika Bojana Jambrošića i Petre Kovačević, bivše Miss Hrvatske Ivane Ergić i brojni drugi.

Vaterpolo utakmice posljednjih su mjeseci sve posjećenije, atrakitvni popratni sadržaji pravo su osvježenje, a performerice iz plesne grupe First Entertainment dodatno su zagrijale atmosferu na bazenu Mladosti na oduševljenje brojnih posjetitelja. Najveća hrvatska drogerija KOZMO nagradila je najsretnije a vaterpolo reprezntativci navijače su pozvali na iduću utakmicu koja se igra 14. siječnja protiv opasnog rivala Mađarske. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code