BORIS IVANOVIČ POBJEDNIK DRUGE DIONICE ULTRAMARATONA ZAGREB-VUKOVAR

BORIS IVANOVIČ POBJEDNIK DRUGE DIONICE ULTRAMARATONA ZAGREB-VUKOVAR

17. listopada, 2013.

 11 ultramaraton Osijek Vukovar 13

Izrazito loše i kišno vrijeme nije omelo ultramaratonce da krenu na drugu dionicu. Iz Ivanić Grada krenulo je ukupno 6 trkača, a ispratila ih je delegacija Grada, predvođena gradonačelnikom  Javorom Bojanom Lešom i njegovim zamjenicima Gordanom Brcković i Željkom Posilovićem. Prije starta, tradicionalno su zapaljene svijeće i položen vijenac u spomen na poginule branitelje, a gradonačelnik je pucnjem iz startnog pištolja označio i start utrke.

Nakon kiše na startu, vrijeme se proljepšalo, te su ultramaratonci trčali u gotovo idealnim uvijetima, što je rezultiralo da su svi trkači i prošli ciljem u Novskoj.

Članovi UDHOS-a iz Zagreba zapalili su svijeće na posljednjem počivalištu Velimira Kvesića, te poginulih branitelja Vukovara Zdravka Bezuka i Ivice Krajinovića.

Slovenski trkač Boris Ivanovič, ciljem u Novskoj, prošao je kao i prošle godine prvi, sa vremenom  6.00.38, dok je drugi ciljem prošao Elvir Rakipović, zaostavši za prvoplasiranim sat vremena, a treć je ciljem prošao Miro Režonja. U Ukupnom poretku vodi Boris Ivanovič s vremenom 10.14.13 ispred drugoplasiranog Elvira Rakipovića 11.30.27 i trećeplasiranog  Mire Režonja 11.52.49. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code