BESPLATNE KREATIVNE RADIONICE ZA DJECU U MAKSIMIRU

BESPLATNE KREATIVNE RADIONICE ZA DJECU U MAKSIMIRU

5. siječnja, 2015.

izlozba4

Od 7. –  9. siječnja 2015. od 10.00 do 12.30 sat održavaju se besplatne krativne radionice za vrijeme zimskih školskih praznika najmjenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta u Centru za kulturu i informacije Makismir (Švarcova 18.)

U suradnji s Udrugom Pokret organiziramo kreativne radionice za vrijeme zimskih školskih praznika pod nazivom KRAP. Radionice su namjenjene djecu uzrasta 7 do 14 godina koja ostaju u Zagrebu.

U srijedu 7. siječnja 2015. Godine u 10.00 sati u velikoj i maloj dvorani Centra za kulturu i informacije Maksimir krenuti će s radom likovno-plesno-dramske radionice pod stručnim vodstvom suradnika/voditelja. Koncept se bazira na stvaranju male kazališne predstave u kojoj su polaznici radionica aktivni sudionici/izvođači.

Cilj je kroz igru, istraživanje i stvaranje sjecati vještine i znanja iz pojedinih područja umjetnosti te sagledati cjelinu umjetničkog procesa i upoznati se s fazama prilikom realizacije istog.

KRAP animira djecu kvalitetnim sadržajima proširujući im interese i spoznajej o segmentima umjetnosti s kojima se ne susreću u svakodnevnim aktivnostima. Osim edukativnog radionice imaju i sociološki karatker i važne su za onaj dio dječje populacije koja većinu praznika provodi u Zagrebu.

RADIONICE SU BESPLATNE I OTVORENE ZA JAVNOST. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code