BESPLATAN AUTOBUS ZA MIROGOJ

BESPLATAN AUTOBUS ZA MIROGOJ

31. listopada, 2012.

y249062923646134

Gradonačelnik Milan Bandić, zajedno sa voditeljem podružnice Zagrebački električni tramvaj Dubravkom Baričevićem, predstavio je organizaciju prijevoza za građane povodom blagdana Svih Svetih. 

Bandić je najavio besplatan prijevoz za građane na najveće zagrebačko groblje Mirogoj te apelirao da građani što manje koriste automobile za prijevoz te da koriste ZET-ove autobuse.

‘Nemojte koristiti automobile bez posebnih razloga, a u autobusu se nemorati držati za novčanik i kupovati karte jer je naša želja da bude što manje problema i da sve prođe dostojanstveno kako bi trebali biti’, kazao je Bandić.

Grad  je sa ZET-om dogovorio nižu cijenu prijevoza u odnosnu na prijašnje godine, a to će koštati oko 950 tisuća kuna.

Voditelj podružnice ZET-a Dubravko Baričević istaknuo je kako će na blagdan Svih Svetih na raspologanju biti dodatnih 35 tramvaja te 66 autobusa kojima će upravljati 396 vozača te da očekuju da će prevesti više od 300 tisuća građana.

Dan uoči 1.studenog te na sam blagdan, na gradska groblje će se moći samo ZET-ovim vozilima te taksijima i vozilima sa oznakom osobama sa invaliditetom kao i onima sa posebnom dozvolom. Uspostavljene su dvije posebne linije za Mirogoj, Kaptol – Mirogoj te Kaptol – Krematorij, dok će redovne autobusne linije 106, 201 i 238 biti ukinute. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code