BERNARDIĆ PRIMIO GRUPU STUDENATA IZ BELGIJE

BERNARDIĆ PRIMIO GRUPU STUDENATA IZ BELGIJE

11. ožujka, 2013.

skupstinazgg

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić primio je grupu od 25 belgijskih studenata i profesora studija međunarodnog poslovanja iz HELMo-a.
Predstavnica HELMo-a Davin Lisele, profesorica, u uvodnom je govoru zahvalila na prijamu i naglasila da ovo upoznavanje Zagreba i Hrvatske mnogo znači studentima.
Davor Bernardić je upoznao goste s poviješću Zagreba, Stare gradske vijećnice te im, ukratko, objasnio ustroj gradske uprave.
Između 11. i 14. ožujka 2013., 150 studenata studija međunarodnog poslovanja iz HELMo-a, visoke škole smještene u Liègeu (belgijskoj pokrajini Valoniji), boravit će u Zagrebu, glavnom gradu Republike Hrvatske.
Njihov je cilj razviti i ojačati bilateralne trgovačke odnose između Belgije i Hrvatske. Ovaj je jednotjedni boravak u Hrvatskoj kruna petomjesečne pripreme u Belgiji. Sajam, koji će se održati u prostorijama Hotela Dubrovnik u Zagrebu 13. ožujka 2013. od 18:00 sati, podržat će svojom nazočnošću veleposlanica Kraljevine Belgije u Republici Hrvatskoj Nj. E. Nancy Rossignol.
U sklopu tog posjeta održan je i ovaj susret predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba sa studentima. Potpuno uvjereni da je početak rada u poslovnom svijetu najbolji način učenja, HELMo organizira vježbe u različitim zemljama istočne i središnje Europe već više od 20 godina. Njihova stručnost omogućila im je financijsku i logističku potporu AWEX-a,valonske agencije za promicanje izvoza.

IZVOR:www.skupstina.zagreb.hr T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code