BEGINI SNIMILI „SRETAN BOŽIĆ SVAKOME“

BEGINI SNIMILI „SRETAN BOŽIĆ SVAKOME“

11. prosinca, 2014.

premijera-spota-begini-od-srca-svima-zele-sretan-bozic-504x335-20141249-20141210174542-242a913a7f15a2fe3c3dc110db18d010

Nova pjesma Begina, trenutno najtraženijih tamburaša modernog pop zvuka ne samo u Hrvatskoj već i susjednim nam zemljama, stigla je u pravi trenutak! Svima poznata božićna melodija pjesme „Sretan Božić svakome“ po prvi put je aranžirana u ovom stilu uz glazbene niti prekrasnog zvuka tambure.

Za ovu bezvremensku pjesmu koja već godinama mnogim obiteljima uljepšava Božić, Begini su snimili video spot koji idiličnim slikama savršeno prati melodiju i tekst!

Pogledati ga možete na linku:

http://youtu.be/AyeS7PI3mcw

Obiteljsku idilu u novom spotu Begina osmislio je i upakirao u finalan proizvod redatelj Igor Vignjević. Za prekrasni ambijent najzaslužnija je lokacija, odnosno interijer ‘Čarobne kolibe’ koja je smještena u skrovitom i borovom šumom okruženom mjestašcu Hlevci u blizini Ravne Gore.

Pjesma „Sretan Božić svakome“ u originalu je zapravo jedna od najpopularnijih svečanih pjesama diljem svijeta, a potiče iz Walesa, jedne od četiri države Ujedinjenog Kraljevstva. Za aranžman ove verzije pobrinuo se Luka Kovačić.

A zašto su popularni Begini baš ovu pjesmu odlučili otpjevati, otkriva nam pjevač Mario Budišćak: ‘Božić je vrijeme veselja, smijeha, ljubavi i druženja s najdražima, a božićne pjesme uvijek su bile veliki dio te čarolije. Unutar benda shvatili smo da je ova pjesma svakom članu posebnija od ostalih i odlučili smo je bar za jedan Božić učiniti ‘svojom’ kako bi i mi drugima mogli uljepšati blagdane!’

Novu pjesmu „Sretan Božić svakome“ Begini će uživo izvesti i na velikom Božićnom koncertu u zagrebačkom klubu Roko, o čemu više saznati možete na njihovoj službenoj stranici www.begini.hr i na Facebooku.

Ugodne i sretne blagdanske trenutke žele vam Begini! J T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code