BEGINI PROMOVIRAJU SPOT U POŽEGI

BEGINI PROMOVIRAJU SPOT U POŽEGI

29. kolovoza, 2013.

0001246974 l 0 kbmq7xOvogodišnji Glazbeni festival Slavonije – Požega 2013 koji se održava od 29. kolovoza do 1. rujna na središnjem gradskom Trgu Svetoga Trojstva još jednom priprema bogati glazbeni i popratni program. Tijekom četiri festivalska dana održat će se brojne izložbe, promocije i koncerti najpopularnijih hrvatskih tamburaša među kojima će nastupiti i sastav Begini.
 Prije njihovog nastupa koji će održati u petak, 30.kolovoza  Begini će promovirati video spot njihovog aktualnog singla „Dolazi trideseta“.
 Tamburaški sastav „Begini“ iz Jastrebarskog započeo je sa svojim radom i nastupima 2002. godine.  Naziv  „Begini“  dolazi od  latinoameričkog  ritma  „begin“.
2006. godina postaje prekretnica u radu sastava kada i započinje suradnja s producentom tamburaške glazbe Darkom Derviševićem s kojim počinje i ozbiljniji rad sastava. U suradnji s Derviševićem, Jerry Grcevichem i TS “Gazde“ početkom 2009. godine „Begini“ izdaju svoj prvi album pod nazivom „Laži, laži dušo“.
Početkom 2011. godine „Begini“  uvode u svoj sastav i bubnjara želeći svoj rad usmjeriti prema sasvim jednom novom stilu moderne tamburaške glazbe te počinje suradnja sa Damirom Popovićem iz TS „Gazde“ i Ivanom Zakom. Iste godine, nastupom na poznatom i najvećem festivalu tamburaške glazbe „Zlatne žice slavonije“ u Požegi sa pjesmom „Da si kraj mene“ izborili smo nastup u finalnoj večeri festivala te time napravili jedan od najvećih uspjeha sastava.T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code