BEČ, BUDIMPEŠTA, LJUBLJANA I RIM PARTNERI NA BUNDEKFESTU

BEČ, BUDIMPEŠTA, LJUBLJANA I RIM PARTNERI NA BUNDEKFESTU

19. srpnja, 2014.

Bundekfest3 Custom

Zagrebački Bundekfest ove će jeseni biti u društvu partnerskih gradova Beča, Budimpešte, Ljubljane i Rima. Europske metropole zagrebačkoj će jeseni dati poseban šarm i ekskluzivno kulturno, gastro i zabavno putovanje.

Gradovi partneri u danima Bundekfesta, od 25. rujna do 5. listopada, predstavit će se u posebnim tematskim jedinicama koje će Zagrepčanima i gostima grada dočarati zašto su upravo ti gradovi jedne od najposjećenijih europskih turističkih destinacija. Povijesno nasljeđe te kulturna ponuda biti će prikazana promotivnim aktivnostima turističkih ureda gradova. Bogata gastro ponuda svake od metropola svakodnevno će biti dostupna svima pa ćemo tako najbolje specijalitete Beča, Budimpešte, Ljubljane i Rima moći svakodnevno kušati te vidjeti kako se pripremaju posebnom cooking show programu uživo na samom Bundeku.

Zagrebačko jezero Bundek smješteno je u Novom Zagrebu, tik uz rijeku Savu koja će u festivalskim danima biti kulisa nesvakidašnjeg višeosjetilnog događaja koji će Zagreb svrstati uz bok metropolama koje žive uz svoje rijeke. Prostor oko jezera u festivalskim će danima nuditi brojne zabavne i gastro sadržaje a neki od njih će se po prvi puta moći iskusiti u Hrvatskoj. T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code