BARZIN U KINU GRIČ

BARZIN U KINU GRIČ

2. travnja, 2014.

BARZIN Custom

 Ove subote 5. travnja u organizaciji Žednog uha u zagrebačkom kinu Grič nastupit će BARZIN – kanadski talentirani  pjevač,  kompozitor i tekstopisac  u pratnji benda. Njegov senzualni i melakonlični stil odgovarat će ljubiteljima Sparklehorsea, Leonarda Cohena, benda Low, Mazzy Star ili Beck.

Barzin Hoseini stvara na kanadskoj sceni skoro dva deseteljeća. Na svoje glazbeno putovanje krenuo je samostalno 1995. kako bi vremenom ipak shvatio da sviranje sa bendom  daje bolje rezultate. Sa bendom koji čine – Mike Findlay, Suzanne Hancock i Tony Dekker,  inače članovi kanadskog benda Great Lake Swimmers – snimio je tri albuma. Pretposljednji album  Notes To An Absent Lover  iz 2009. dobio je naročitu pažnju publike i kritike, kao istaknuti predstavnik melakonličnog , tihog popa koji suptilno flertuje sa country, jazz i akustično ambijentalnom glazbom.

U veljači ove godine Barzin izdaje album  To Live Alone in That Long Summer, koji nastavlja put prethodnog stvaralaštva sa još upečatljivijim melodijama i stihovima, raskošnim aranžmanima i zavodljivom atmosferom grada koji sija u daljini kao glavna inspiracija.

Ulaznice za koncert BARZIN-a koji će se održati 5. travnja u kinu Grič mogu se kupiti po pretprodajnoj cijeni od 45Kn  Dirty Old shopu i Rockmark knjižari, dok će na dan koncerta koštati 60Kn.

LINKOVI:

http://www.barzinh.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/Barzin

https://www.facebook.com/barzinsongs

http://barzin.bandcamp.com/

Video

http://www.youtube.com/watch?v=oh4R54BXqxU

http://www.youtube.com/watch?v=CWLGYL6UN4g  live T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code