BANDIĆ ČESTITAO SANDRI I BLANKI

BANDIĆ ČESTITAO SANDRI I BLANKI

7. srpnja, 2014.

 

100716diamante f 010 Custom

U povodu vrhunskih rezultata koje su na Mitingu Dijamantne lige u Parizu ostvarile, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitke atletičarkama Sandri Perković i Blanki Vlašić u kojima, između ostaloga, stoji:

 

Bravo Sandra,

Ponovno si pokazala da si jedinstvena i najbolja. Sigurnim nastupom, pobjedom u posljednjoj seriji i trećim rekordom Dijamantnog mitinga, sve nas, tvoje vjerne navijače, ispunila si radošću i ponosom. Uživamo u tvojim pobjedama i vrhunskim rezultatima i s nestrpljenjem očekujemo nadolazeće Europsko prvenstvo u Zurichu.

Draga Sandra, hvala ti na primjeru koji pružaš, mladim naraštajima sportaša svjedočiš o tome što se sve može postići talentom, ustrajnim radom, trudom i upornošću.

 

Bravo Blanka,

Čestitam ti na najnovijem sportskom uspjehu i postizanju najboljeg osobnog rezultata u ovoj sezoni. Pobjedom na Mitingu Dijamantne lige u Parizu, po nebrojeni si nas puta oduševila i ispunila ponosom. Pokazala si da nema te sile i prepreke koja te može zaustaviti na putu najboljih i nepobjedivih, na putu prema visinama i tronu gdje jednostavno pripadaš.

Ponosimo se tvojim rezultatima, radujemo se zajedno s tobom i želimo da tako nastaviš i u nadolazećim nastupima.

T

 

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code