BANDIĆ U SUBOTU NAJAVLJEN NA 15 MANIFESTACIJA

BANDIĆ U SUBOTU NAJAVLJEN NA 15 MANIFESTACIJA

23. ožujka, 2013.

greenciti

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je daleko najagilniji hrvatski političar. Poznata je njegova izjava da se kampanja vodi svaki dan. Rijedak je dan da nije prisutan na više događanja. No čini se da će u subotu 23. ožujka oboriti rekord. Iz Gradskog ureda za informiranje dobili smo obavjest da se očekuje na čak 15 manifestacija.

Subotnji raspored:

1-Na poziv domaćina natjecanja Boćarskog kluba OSI DDZ Željko Klepač, u subotu, 23. ožujka, u 8,35 sati, u Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek, Kušlanova 59a, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otvorit će 1. kolo prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom, koje organizira Hrvatski savez boćanja osoba s invaliditetom.

2-U 10,30 sati, na Trgu Petra Preradovića, zagrebački gradonačelnik će tradicionalno podržati humanitarnu akciju Dan narcisa, koja se održava u organizaciji Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Europa Donna Hrvatska i Grada Zagreba.

3-Nakon toga, u 12,30 sati, gradonačelnik će se na Trešnjevačkom placu pridružiti završnici Akcije Soundset Plavog radija Kvartoteka, koja je održava u subotu, a posvećena je borbi protiv raka dojke – humanitarnoj akciji Dan narcisa.

4-Također u subotu, 23. ožujka, u 13,00 sati, gradonačelnik Bandić primit će u gradskoj palači Dverce, Katarinin trg 6, sudionike svečanosti obilježavanja 10. godišnjice Škotskog reda za Hrvatsku, koja će okupiti predstavnike iz trinaest zemalja.

5-Nakon prijema, oko 13,30 sati, u ulici Rudolfa Bičanića 4, gradonačelnik Zagreba pridružit će se svečanosti u povodu otvorenja prostora kreativne radionice Udruge Kamensko.

6-Na poziv Kuglačkog kluba Medveščak-1958, u subotu, 23. ožujka, u 18,00 sati, u Kuglani Zagreb, Kranjčevićeva 2, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pozdravit će sudionike 10. kuglačkog turnira Kuglom protiv pušenja koji se održava u organizaciji Kluba Medveščak, Grada Zagreba i KBC Sestre milosrdnice.

Na Turniru koji je posvećen prevenciji pušenja nastupit će oko 200 sportaša, dobi između 10 i 20 godina, s područja Zagreba i Zagrebačke županije, a osim sportskog dijela, u okviru Turnira održat će se i edukativni program.

7-Gradonačelnik Milan Bandić u 19,00 će sati, prisustvovati svečanosti otvorenja izložbe Remek djela iz Muzeja Pisacco, Pariz, u Galeriji Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4, na kojoj će, između ostalih, pozdraviti uzvanike.

8-Na poziv Društva Karlovčana i prijatelja Karlovca u Zagrebu, nakon otvorenja Izložbe, zagrebački gradonačelnik pridružit će se tradicionalnoj Karlovačkoj noći u hotelu Palace, Strossmayerov trg 10.

9-Na kraju dana gradonačelnik Bandić pridružit će se 66. izbornoj godišnjoj Skupštini DVD-a Bijenik, u prostoru DVD-a, Bijeniku 162,

10-34. izbornog godišnjoj Skupštini DVD-a Šestine, u prostoru DVD-a, Šestinski vijenac 2,

11-79. izbornoj godišnjoj Skupštini DVD-a Trnje u Budmanijevoj 9,

12-godišnjoj Skupštini DVD-a Kučilovina, u Kučilovečkoj cesti bb,

13-83. redovnoj izbornoj godišnjoj  Skupštini DVD-a Moravče, u Prigorskoj 88, Belovar,

14-83. izbornoj godišnjoj Skupštini DVD-a Sesvete u prostoru DVD-a, Varaždinska 42

15. 108. izvještajnoj godišnjoj Skupštini DVD-a Brezovica, Brezovička cesta 100.. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code