BANDIĆ PRIMIO KARDINALA BOZANIĆA

BANDIĆ PRIMIO KARDINALA BOZANIĆA

23. studenoga, 2013.

kardinal-kod gradonacelnika

Kao nastavak izvrsne suradnje, zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić posjetio je u petak 22.studenoga gradonačelnika Milana Bandića i njegove suradnike u Gradskoj upravi, što je drugi takav posjet u povijesti Grada i Kaptola. Prvi puta kardinal Bozanić pohodio je Gradsku upravu u svibnju 2008.

Drago mi je da sam danas ovdje, u središtu gdje se nastoji služiti građanima. Ovim posjetom još jednom iskazujemo spremnost za suradnjom s Gradom i Gradonačelnikom na dobrobit svih građana Zagreba – rekao je kardinal Bozanić pozdravivši pročelnike gradskih ureda, zavoda i službi.

Na susretu koji je pripreman nekoliko mjeseci točke radnog dijela bile su: tijek obnove zagrebačke katedrale, izgradnja dječjih vrtića u Svetoj Klari, Kašini i Španskom te izgradnja vjerskih objekata u dijelovima grada u kojima oni nedostaju. Na sastanku su izričito spomenute lokacije na Savici, Španskom i Kajzerici koje su pred rješenjem.

Zaželjevši dobrodošlicu kardinalu Bozaniću i pomoćnom biskupu zagrebačkom mons. Miji Gorskom sa suradnicima, gradonačelnik Bandić naglasio je da je sretan što je susret dogovoren u ovo predadventsko doba i još sretniji što koincidira s njegovim rođendanom. Dodao je da dolazak kardinala Bozanića u Gradsku upravu znači novi poticaj i podršku radu gradonačelniku i njegovu timu na dobrobit građana i u funkciji čovjeka.

U znak sjećanja na susret u Gradskoj upravi, gradonačelnik Bandić i kardinal Bozanić razmijenili su prigodne poklone.

Fotografija:www.zagreb.hr T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code