BANDIĆ NAJBOLJI OPERATIVAC

BANDIĆ NAJBOLJI OPERATIVAC

20. listopada, 2011.

milan_bandic_400

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u srijedu 19. listopada gostovao je na Radio Sljemenu u emisiji „Pitajte gradonačelnika“, a zatim i na Soundset Plavi u emisiji „Kornelijeve podnebancije“. Na Radio Sljemenu je između ostalog oštro kritizirao direktora Zagrebparkinga, rekavši da ta ispostava Zagrebačkog holdinga  ne smije služiti sticanju profita na način na koji to zamišlja Robert Mišet . Rekao je ako to gospodin direktor Mišeta ne razumije doći će netko tko će razumjeti svrhu i namjenu Zagreb parkinga.

Poslije toga na vrhu Vjesnikova nebodera Milan Bandić je rekao da će biti nositelj Stijene u Prvoj izbornoj jedinici. Iz Zagreba će zajedno sa Stijenom krenuti u osvajanje Sabora. Jedan od protukandidata bit će mu i lider SDP-a Zoran Milanović.

–          Ja sam čovjek djela, a ne riječi , ja sam čovjek operatike  i pragme, a premijer je prvi operativac Hrvatske.  Još ću vam jednom bez lažne skronosti reći, ne vidim u Hrvatskoj čovjeka kojito može raditi bolje iod mene-rekao je zagrebački gradonačelnik objašnjavajući razloge za izlazak na predstojeće parlamentarne izbore.

Zagrebački gradonačelnik je naglasio i da je projekt Zagreb doveo do europske metropole. T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code