BAJK PLAC NA BRITANCU

BAJK PLAC NA BRITANCU

12. rujna, 2013.

neobicni bicikli 7

Tvrtka Nox Noctis u suradnji s BIC-om, gospođom Darinkom Jug (Biciklističkim informativnim centrom iz Zagreba, Tomašićeva 10) i Tržnicama Zagreb, kao uvod u Europski tjedan mobilnosti (koji traje od 16.do 22.rujna) organizira prvi Bajk plac na tržnici na Britanskom trgu u subotu 14.rujna od 17 sati.

Bajk plac na Britancu želi popularizaciju tog prijevoznog sredstva kroz druženja, razmijenu bicikala, prodaju istih, kupnju i razmijenu biciklističkih dijelova, edukacijskih pultova vezanih za funkcionalnost i zdravstvenu prednost korištenja tog sredstva u svrhu prijevoza ili rekreacije.

Namjera je organizirati informativne pultove koji bi obuhvaćali sve informacije vezane za biciklizam na području cijele Hrvatske, od ruta, biciklijada i slično. Bajk plac bi funkcionirao na principu da mali i veliki prodavači, znači samostalni kao fizičke osobe ili veliki uvoznici za bicikle kao pravne osobe, serviseri, izdavači biciklističkih časopisa i slični zakupe klupe za prodaju ili promociju, te da se na taj način na jednom mjestu osoba može informirati o bilo čemu vezanom za svog ljubimca na dva kotača.

Svake bi subote Bajk plac bio popračen i nekim eventom kao npr. izbor za najoriginalniji ili naljepši bicikl, koji bi bio i nagrađen, izložbe nakita, slika, predmeta s motivom bicikla, edukativna predavanja, npr. o sigurnosti u prometu, u suradnji s MUP-om i HAK-om, i slično. Na sajmu bi sudjelovale i osobe iz javnog života koje često u gradu možemo vidjeti na biciklu, popraćene interview-om. T


2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code