AVANGARDNI ART VIDEO SPOT GIOVANNIJA JAKOVCA

AVANGARDNI ART VIDEO SPOT GIOVANNIJA JAKOVCA

3. listopada, 2013.

Giovanni4

Nakon devet festivalskih nastupa, sedam festivalskih nagrada i nekoliko umjetničkih performansa, Giovanni Jakovac snimio je prvi čakavski avangardni art video spot pod redateljskom palicom Karmen i Zorana Ventina, produkcijske kuće  “Art fima” iz Matulja. 

Glazbu i aranžman za pjesmu “Piši mi” potpisuje skladatelj Robert Grubišić. Stihove pjesme napisala je spisateljica Slavica Car Frišova, koja je pjesmu “Piši mi” uvrstila u svoju zbirku proze i poezije “Kolori od života”.

Art video spot snimao se u prostorijama Muzeja Grada Crikvenice. Kulisu samog videa činila je postava izložbe “Hartuline zi Crkvenice”. Riječ je o zanimljivoj izložbi starih razglednica Crikvenice koja je postavljena povodom obilježavanja 125 godina turizma u gradu Crikvenici. 

Za Giovannijev vizualni identitet u videu zaslužna je multimedijalna  riječka umjetnica Tajči Čekada koja je poznata po svom nekovencionalnom modnom izričaju.

Uz art video spot, priprema se i izložba fotografija iz samog spota koja će biti predstavljena u Muzeju Grada Crikvenice tokom studenog ove godine. 

Art video spot može se pogledati na ovom linku: http://www.youtube.com/watch?v=S1J0ZAWEDrAT

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code