ANITA DUJIĆ, VEDRANA LINARDIĆ I ANTONIJA ŠOLA BODRILE MLADOST  PROTIV PARTIZANA

ANITA DUJIĆ, VEDRANA LINARDIĆ I ANTONIJA ŠOLA BODRILE MLADOST PROTIV PARTIZANA

26. listopada, 2014.

VEDRANA LINARDIC I ANITA DUJIC Custom
A
traktivna manekenka Anita Dujić Veljača i njezin suprug Ivan Veljača te glazbenica Antonija Šola bodrili su Mladost u velikom derbiju četvrog kola Triglav regionalne vaterpolo lige u kojem je zagrebačka momčad na domaćem terenu odmjerila snage protiv starog rivala, beogradskog Partizana. U vrlo zanimljivoj i dinamičnoj utakmici prepunim tribinama bazena Mladost pridružila se i prelijepa manekenka Vedrana Linardić koja je u napetim minutama bodrila svog izabranika, igrača Mladosti, Ivana Capana.

Mladost je ispred domaće publike pokazala vrhunsku kvalitetu te nadigrala Partizan rezulatom 16:8. Utakmicu su uživo mogli pratiti i MAXtv korisnici na Arenasport kanalima.

“Ovo je moje prvo iskustvo na vaterpolo utakmici i moram reći da sam oduševljena. Vaterpolo je vrlo zanimljiv sport, i vrlo rado ću pogledati nadolazeće utakmice regionalne lige. izjavila je Anita Dujić.

U Triglav regionalnoj vaterpolo ligi igra 15 klubova. Predstavnici Hrvatske su: HAVK Mladost, VK Jadran, VK Jug CO, VK Medveščak, VK Mornar BS, OVK POŠK i VK Primorje EB. Od srpskih klubova u Ligu su ušli: VK Crvena zvezda, VK Partizan, VK Radnički i VK Vojvodina. Predstavnici Crne Gore su VK Budva, PVK Jadran i VK Primorac, dok je jedini slovenski predstavnik AVK Branik iz Maribora. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code