ŠANDOR I HERTA HABSBURG NA BEČKOJ PROMOCIJI SPFF-a

ŠANDOR I HERTA HABSBURG NA BEČKOJ PROMOCIJI SPFF-a

1. lipnja, 2012.

ulumaroviHasburgovci

Predstavnici 3. međunarodnog festivala glazbenog dokumentarnoga filma Starigrad Paklenica Film Festivala ugošćeni su u hrvatskom veleposlanstvu u Beču. U idiličnoj atmosferi, u vrtu hrvatskog veleposlanstva okupljenima je predstavljen program predstojećeg festivala. Istaknuvši značaj bečke promocije za hrvatsko-austrijske kulturne odnose, veleposlanik Gordan Bakota  s velikim je ponosom i veseljem najavio kako je ove godine Austrija zemlja partner na ovogodišnjem SPFF-u. Tom prigodom će na festivalu izvan konkurencije biti prikazano pet austrijskih filmova u prgramu Austrian Week.

Neki od autora tih filmova – Andrew Standen-Raz te Oliver Stangl i Christian Tod kao i prošlogodišnji sudionik SPFF-a Peter Kuthan također su prisustvovali bečkoj promociji SPFF-a.

Ova vrhunska filmsko-kulturna promocija Hrvatske i Starigrada Paklenice u Beču, upotpunjena vrsnom turističko-kulinarskom ponudom dalmatinskog kraja ususret turističkoj sezoni i održavanju ovog sve posjećenijeg festivala u Paklenici, pokazala se kao – pun pogodak!

Na promociji u hrvatskom veleposlanstvu viđeni su Šandor i Herta Habsburg, Vlada Divjan… T

 

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code