ANA RUCNER NAGRAĐENA U BEČU

ANA RUCNER NAGRAĐENA U BEČU

3. prosinca, 2012.

ana-rucner1

 Proteklog vikenda,  30. studenog u Beču, spot Ane Rucner snimljen za Hrvatsku turističku zajedniceu, proglašen je najboljim turističkim filmom na svijetu i dobio je nagradu zvanično nazvanu  Grand Prix CIFFT.

Ana Rucner je u dosadašnjoj saradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom osvojila brojne nagrade, s Turističkom zajednicom grada Zagreba čak devet. Dbila je I nagradu za izniman doprinos razvoju kulture u funkciji turizma, dodijeljena je na 14. Međunarodnom festivalu turističkog filma ITF’CRO 2011., a iste godine na Global gala festivalu emitiranom na Bejing televisionu dobila je titulu ambasadorice turizma Pekinga. Na 11. međunarodnom festivalu turističkog filma i multimedijalnih uradaka u Berlinu, Hrvatska turistička zajednica dobila je prvo mjesto u kategoriji glazbenih videa…

U angažmanu Hrvatske turističke zajednice, Ana je nastupila u gradovima diljem svijeta na manifestacijama kao što su Hrvatski turistički dan, konferencijama turističkih udruženja poput Američkog udruženja turoperatora i Europskog udruženja nacionalnih udruga putničkih agencija i turoperatora, pa do poslovnih radionica, sajmova, svečanih dodjela turističkih oskara TUI inside, kao i na svečanoj dodjeli Hrvatske turističke nagrade i Zlatne penkale Hrvatske turističke zajednice. U sklopu tih angažmana, Ana je gostovala s predstavnicima HTZ u Izraelu, Kini, Norveškoj, Italiji, Indiji, Australiji, SAD, Japanu, Turskoj, Belgiji, Češkoj, Francuskoj, Španjolskoj, Rusiji i drugim zemljama.

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code