A-HSP: FAŠISTI SU INI KOJI SLAVE ČETNIČKE ZLOČINE NAD HRVATIMA

A-HSP: FAŠISTI SU INI KOJI SLAVE ČETNIČKE ZLOČINE NAD HRVATIMA

29. srpnja, 2014.

prosvjed srb 5 Custom

U informativnoj emisiji HRT-a Dnevnik,  emitiranom 27. srpnja  2014. godine, a  prilikom izvještavanja o skupu u Srbu objavljen je govor Milorada Pupovca.

U svom govoru Milorad Pupovac  izjavljuje  :

Više će odjeknuti ovo dolje, što ječi u onoj rupi. To su naši mediji, demokratski i tolerantni koji jednako tretiraju i antifašizam i “ fažizam „. Koji jednako tretiraju i one koji govore historijske istine i one koji žele iskriviti historijske istine.

Zbog izjave Milorada Pupovca u Dnevniku HRT-a,  da smo mi,  koji smo jučer bili na demokratskom kontra skupu u Srbu „fašisti „ pokrećem privatnu tužbu za klevetu. Kao organizator kontra skupa u Srbu neću dozvoliti Miloradu da me kleveće i proglašava fašistom.

Jadno je i žalosno nazivati  Hrvatske branitelje „fašistima „. Dragovoljac sam Domovinskog rata,  Hrvatsku sam branio upravo od onih koji su jučer u Srbu veličali pokolje četnika nad nedužnim Hrvatskim narodom. Upravo su Miloradu oba brata Vojislav i Mladen bili u postrojbama zločinca kapetana Dragana.

Danas ti koji su ubijali, razarali i pljačkali u Hrvatskoj sebe nazivaju  antifašistima, a oni koji su branili Hrvatsku  „fašistima „. Upravo su četnici u Srbu 1941. god. surađivali sa fašističkom Italijom protiv Hrvata i Hrvatske. Nedopustivo je da danas u srcu Hrvatske vlast dozvoljava veličanje i proslave četničkih zločina nad Hrvatskim narodom.

Zašto Državno odvjetništvo na ovu izjavu šuti, zašto policija šuti ? Pa ovo je  teška kleveta na cijeli Hrvatski narod !

Poručujem Miloradu Pupovcu neka preko sudskih  institucija dokaže da sam fašista !

 

Bog i Hrvati !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code