62. HANŽEKOVIĆEV MEMORIJAL

62. HANŽEKOVIĆEV MEMORIJAL

17. kolovoza, 2012.

bandicgradnjastad

Nakon što je jutros, kao i ranijih godina, na poziv Vrhbosanske nadbiskupije – Župne zajednice Krista Kralja, u povodu blagdana Svetog Roka, posjetio župu Cer koja tradicionalno obilježava blagdan svoga nebeskog zaštitnika u nazočnosti mnogobrojnih raseljenih Posavljaka, od kojih mnogi danas žive u našem gradu, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je u četvrtak 16. kolovoza  obišao atletsku stazu na ŠRC Mladost koja se uređuje ususret 62. Hanžekovićevom memorijalu.

Riječ je o sanaciji postojećih oštećenja, ali i podizanju kvalitete staze potrebne za ishođenje IAF certifikata kao preduvijeta za održavanje Hanžekovićevog memorijala 4. rujna. Kako se čulo, nakon ovog temeljitog uređenja, imat ćemo kvalitetnu stazu sljedećih desetak godina.

U tijeku je polaganje završnog sloja (retopping) na pripremljenim dijelovima glavne atletske staze, dok se na preostalim dijelovima provodi pranje i kitanje staze kao priprema retoppinga. U tijeku je i provedba mjerenja prema IAAF standardu što je potrebno za iscrtavanje linija. 
Kako se čulo, završena su i asfaltiranja na ostalim stazama (skok u dalj, troskok, vis, motka, studentska, trening staza),  te je u tijeku pranje i priprema za nanošenje završnih slojeva gume. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code