50 GODINA INDEXA U SPLITU

50 GODINA INDEXA U SPLITU

12. studenoga, 2012.

 Indexi50 Split 300x185

Koncertnim spektaklom „Indexi: 50 godina (1962-2012.)“ koji će se održati 24. studenoga 2012. u Splitu, u Dvorani KK Split, obilježit će se pedeseta godišnjica od osnivanja legendarne grupe Indexi!

     Bit će to doista regionalno slavlje u čast legendama, koje će započeti dan ranije, koncertom u Sarajevu, gradu u kojem je započela glazbena priča ove kultne grupe, u kojem se okupljaju glazbenici i pjevači iz regije i svijeta kako bi zapjevali sve one velike hitove iz opusa Indexa. Nakon Sarajeva, na redu je grad pod Marjanom!

„Splitski će koncert okupiti sjajne pjevače s naših prostora. Pjevat će Dado Topić, Massimo, Željko Bebek, Aki Rahimovski, Kaliopi, Zoran Predin,Giuliano, Tifa, Hari Varešanović, Goran Karan, Zorica Kondža, Nihad Voloder i Irina Kapetanović, a svi se okupljamo u čast glazbenim legendama,“ najavljuje producent koncerta Tomislav Kašljević, naglašavajući da zbog ove važne obljetnice i  koncerata u Sarajevu i Splitu glazbenici i nekadašnji članovi Indexa pristižu sa svih krajeva svijeta. Tako će Fadil Redžić doputovati iz SAD-a, Kornelije Kovač iz Srbije, Neno Jurin iz Slovenije, Ranko Rihtman iz Izraela, Miroslav Šaranović iz Njemačke, Muris Varajić iz Bosne i Hercegovine, a svima se pridružuju i nezaobilazni Peco Petej i Enco Lesić iz Splita! 

Koncert je posebno posvećen i preminulim članovima grupe Indexi, a organizatori očekuju lijep i emotivan koncert uz punu podršku splitske publike!

Ulaznice za ovaj veliki koncert mogu se nabaviti po cijeni od 100 kuna.

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code