5. STUDENT DAY FESTVAL

5. STUDENT DAY FESTVAL

18. ožujka, 2014.

SDF 04 Custom

Riječki Student Day Festival po peti se put predstavlja tisućama mladih iz cijele regije, a ovogodišnje okupljanje održat će se 29., 30. i 31. svibnja. Tisuće mladih zabavljat će vodeći hrvatski i regionalni glazbenici na dvije pozornice. Popularna grupa S.A.R.S. prvi je potvrđeni izvođač čiji će zarazni ritmovi ugrijati veliku pozornicu Student Day Festivala 2014.

Na petom izdanju najveće studentske zabave u regiji, gradonačelnik tradicionalno će predati ključeve grada studentima koje u ovogodišnja tri festivalska dana očekuje danonoćna zabava i dugo iščekivani odmor od svakodnevnih fakultetskih briga.

Student Day Festival, koji organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i udruga RiKUP, osmišljen je kao druženje za školarce i studente ali i sve građane koji se žele pridružiti najvećoj zabavi u regiji. U centru grada studenti i građani Rijeke uživati će u bogatom repertoaru kulturnih, sportskih i zabavnih aktivnosti te glazbenim poslasticama poznatih hrvatskih i regionalnih glazbenika. 

Grupu Sveže amputirana ruka Satriania (S.A.R.S.) su u Beogradu, 2006. godine osnovali Dragan Kovačević- Žabac i Aleksandar Luković- Lukac. Grupa S.A.R.S. je do danas uz četiri albuma izdala i 12 spotova, od kojih je šest skupilo preko milijun klikova na Youtubeu. Tijekom 2013. godine u kojoj je skupila 79 koncerata, grupa S.A.R.S. je jedan od koncertno najaktivnijh regionalnih bandova. Za spot Perspektiva koji je imao preko 800 emitiranja na MTV-u, 2013. godine dodjeljena im je godišnja nagrada MTV Double Platinum Awards. U svojoj karijeri nastupili su na gotovo svim važnijim regionalnim festivalima kao što su Sarajevo Film Festival, INmusic Festival u Zagrebu, Špancirfest u Varaždinu, Pozitivan koncert u Zagrebu, Osječko ljeto mladih, Schengen festival I brojni drugi. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code