4th STARIGRAD PAKLENICA FILM FESTIVAL 2013

4th STARIGRAD PAKLENICA FILM FESTIVAL 2013

29. srpnja, 2013.

FILM festival Paklenica foto

4. Međunarodni festival glazbeno dokumentiranog filma – jedini u Hrvatskoj na jedinstvenim lokacijama kanjona NP Paklenice održati će se od 3. do 8. kolovoza 2013.  Samo mjesto prikazivanja je fasciniralo dosadašnje posjetitelje, a posebno je zanimljiva činjenica što je na Paklenici do sada snimano više od 30-tak domaćih i stranih filmova. Ove godine se prikazuje ukupno trideset  filmova u svim kategorijama, od kojih će se nekolicina predstaviti premijerno. Zemlja partner je Slovenija, a održat će se i tjedan slovenskog filma gdje će biti prikazano šest filmova. Osim toga, specijalan gost festivala je Hugh Laurie (Dr. House), vrsni britanski glumac, glazbenik i komičar.  

Ovogodišnjim žirijem međunarodnog festivala glazbenog dokumentarca predsjedat će poznati austrijski redatelj Michael Glawogger, a u okviru festivala u kinu Mala Paklenica nastupa Stephan Thaler Jazz Trio iz Beča.

Više informacija s programom možete pronaći na službenim internetskim stranicama festivala Starigrad Paklenica: www.spff.hr T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code